Donesena presuda: Vlasnik hotela koji je pretukao radnicu Enisu Klepo dobio 10 mjeseci zatvora

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sumrak civilizacije

Poraz sudstva ako i postoji... 10 mjeseci za ovaj nivo napada i stepen povreda? Katastrofa od pravde. Sram za tog sudiju zanavijek.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Ja, i? Koliko nam je milja eurima dobar sudija nakon što je nagradio ovog evliju od insana, merhametli gazdu Džafića? Uostalom, gazda je samo odradio ono što 99,9% gazda rade u ovoj ****anoj BiH. Jedan je zakon za lokalne age, begove, knezove, šerife, a drugi za sirotinju raju!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

*...koliko nam je milja u eurima...*

Gost_Radio_Sarajeva

A odšteta?

xxx

***

Zakon

Pa nije ni mogao dobiti više jer je toliko po zakonu od 6 mjeseci pa do 5 godina u slučaju teških tjelenih oštečenja opasnih po život. Djevojka će u parničnom postupku tražiti nadoknadu za pretrpljenu štetu što je drugi postupak.

***

***

@zakon

>>Pa nije ni mogao dobiti više jer je toliko po zakonu . Mogao je da je sudinica dosudila 4g i 9 mjeseci, ali nije!!! Čim je ispod 12 mjeseci može platiti kaznu umjesto” ležanja “, sto znaci sudinica nije htjela vise da dosudi!!! Žaliti se obavezno na presudu i da goBno dobije 12mjrseci i 1 dan pa da ih bar odleži

/ Najnovije