Dom naroda ukinuo ponder dva Kantonu Sarajevo: Je li ispravljena nepravda?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rješenje

Sarajevo distrikt!!!

Hercegovac u Bosni

Nisu svjesni da tim populizmom urušavaju i ovo malo zajedništva.Nazalost nemamo državnika ,samo pijaca i mahala.

m

Ma KS više neće uplaćivati i finacirati druge!Koliko para toliko muzike!

Parlamentarno nema šta

E i jesu se hadžijali i dijelili i šakom i kapom pa malo malo pomoć KS Goraždu, Rogatici,Srebrenici ........ Sada su im ovi mudro vratili bez ikakvih analiza i ekonomskih pokazatelja. Dva parlamentarca sa osrednjim obrazovanjem predložila da glavni grad više ne bude glavni i ostali jedva dočekali da uzmu koji milion.

Bos-Sa

Glupi delegati SDA,rade protiv gradjana Sarajeva,i za neprijatelje ove drzave.Nisu trazili da se vrate FBH,od RS,i daju novac HDZ separatistima,samo zato sto ne vladaju u KS

/ Najnovije