Dom naroda sutra hitno zasjeda: Na dnevnom redu izmjene Izbornog zakona

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Black

Nevjerovatna je upornost fasista da oblukuju drugima drzavu. Pored toga, ima ih jako malo, svi zive 100% slobodni, niko im nista lose ne radi, ali oni su bas odlucili da ih zamrzimo za sva vremena. Sa njima je nemoguc zajednicki zivot, dokazali su da nas nepostuju, mrze itd. Ok, znamo na cemu smo, ocekujte reciprocitet gdje god je to moguce. Smrt fasizmu - sloboda narodu!!!

Dr Chirilicni

sanja Blajburg,u kontekstu nocne more.

Objektivan i nepristran

Jedna drzava - samo jedan predsjednik, a ne tri. A da se do toga dodje, treba TOLERANCIJA, UVAZAVANJE, POSTOVANJE, treba vidjet iznad horizonta huskackih medija i placenih trolova koji uznemiravaju one naivne koji vjeruju njihovim napisima. Kako bi ti isti naivni glasovali svaki za svoje nacionaliste. Nekom je to odmah jasno, nekom je to nuklearna fizika, u zavisnosti od QI...

Bosanac

Ovi Ugrozeni Rvati *a sve ih manje u Bosni

Koel

Sa cetaljima imaju 8 vecinu u domu naroda ali nema sanse da prodje predstavnicki tako da je trud uzalud to i oni znaju

/ Najnovije