Noć ubistva Dženana Memića: 'Zijad nije ni prišao Alisi, već je rekao...'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentator

E dragi Memici kolko grijehova se pocinili prema ovoj djevojci.

NN

Treba Muriza i Arijanu poslati na robiju zbog svega što rade Alisi !

Elenorin

Treba Muriza i Arijanu poslati na robiju zbog svega što rade Alisi ! ka NN Ako se ove optuzbe dokazu kao puko klevecenje, onda bi Alisa i njen otac, a i ostali koji si proveli u pritvoru, trebali tuziti kamiondziju, njegovog probono advokata, pa cak i drzavu i medije. Onda ce drugi put i drzava, i mediji pa i advokati da budu oprezniji sa uzimanjem izjave i davanjem u javnosti.

MrziteljPDA

Čitavo sam vrijeme na strani Mutapa jer ova Memić-priča ne drži vodu! Ali kada se sve sabere i oduzme i oni su dvostruke žrtve: nemaju Dženana a zloupotrebljen je njihov bol od strane NiP-a

MrziteljSDA

Čitavo sam vrijeme na strani Mutapa jer ova Memić-priča ne drži vodu! Ali kada se sve sabere i oduzme i oni su dvostruke žrtve: nemaju Dženana a zloupotrebljen je njihov bol od strane NiP-a ka MrziteljPDA Pa ti si poznati SDA bot i od tebe se samo može očekivati da lažeš, kradeš, ubijaš i to sve za sendvič.

Admir Secic

Allah dragi sve vidi! Svi ce mo pred njega stati!!

/ Najnovije