Doktor Sanjin Deković uspješno prebolovao COVID-19: Bilo je strašno...

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nazif Kremic

Dekovićima sve naj na borbi i pobjedi. Nekaste mi živi, zdravi i snaga koja če i druge podpomoči da se ne predaju. Mi smo insani bez razlike kako nam je ime i u šta nas je neko ubijedio dok smo bili mali, najjači kada sao zajedno. (Medžu nama da niko ne čuje). Zvijerku koju zovu Covid19, je naše zajedništvo pobijedilo prije nego što su je zočinci pustili iz kaveza da samo vide koga če zvijerka ujeda a koga ne.

N

Uh sto se pere kcus pa sad kad hoce da ih tuze ljudi odjednom ovakve vijesti, sram te bilo radio sa, a ovaj sto pise sretan ti dalji poltronski zivot.

/ Najnovije