Doktor iz Tuzle za intervenciju poslije radnog vremena dobio 12,50 KM

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bijedno brate..

Bolje da nisu dali nista.Sa druge strane,bespotrebno od tebe da se zalis moj Doktore...to ama bas nista nece promijeniti.Nego,prezivi li pacijent...to je od svega najbitnije..?

Politicar

Dragi doktore kako uopste ocekujete da jedan politicar zna sta znaci uloziti 20 godina na skolovanje....svi su oni zavrsili 4 razreda po nekim vuko****nama a ostale diplome uredno kupili "po zakonu"

Tuner

I novinari su nekada znali pravopis i znacenje rijeci. Podjite od sebe pa onda ostale. Doktor treba bjezati odavde

Opsaaa

Mogao se on školovati i 30 godina kao pojedini. Ja sam se školovao 12 godina a priznali mi samo 9.Takvo ti je doktore stanje u državi. Neki ne dobiju ni tih 12,5 KM., a neki i umru jer nema lijekova i pravih ljekara pa se ne žale.

Blagajnik

Za 5 sati vožnje /160 km.x2/ se nikad nije dobivala dnevnica nego samo troskovi u bilo kojoj struci a pošto je prevoz bio obezbjeđen dali su za sendvić.

Haha

12 po 12...

Sekretar

Putovanje koje traje 24 sata puna dnevnica, putovanje koje traje preko 12 sati a manje od 24 pola dnevnice ispod 12 nema ništa. Prekovremeni rad će naplatiti na platnoj listi uz plaću. Nista mimo zakona.

Vrijeme je da mijenjaš profesiju doktore

Električar, vodoinstalater, mesar, taksista …. Više bi zaradio. A ono ako ti je baš do visokog standarda, onda se ufati politike …

Nije trava zelenija sa druge strane rijeke…

Doktor treba bjezati odavde ka Tuner 😏 jah, eno ga čekaju u SAD, otvorenih ruku, odmah crveni tepih, stan, auto, Kamala ga odmah dočeka na aerodromu, pa jedno 5 godina dodatnog školovanja, usavršavanja, nostrifikacije diplome, da bi dobio licencu da radi. Normalno treba prvo dobiti vizu za useljenje. Taman sve to završi pa pemzija. Sve je to lijep san… bolje mu je otići u privatnike negdje ovdje ili u regionu.

Kola

Sdooooooo, noooroood znooooo!

Koel

12,5 KM je pola dnevnice u BiH i tako je svima po zakonu kad ai odsutan vn svoga kantona a posebno ces naplatiti svoj rad sto i to ne napises

Sasvim je ...

... jasno da niko od bivsih, pa i sadasnjih politicara nema.obraz da se zacrveni. Njima je super sto je narod razjedinjen, na tome rade svim srcem, a do tad...pa ako iko ostane da nas lijeci - super.

Mujadin

Mani doktore suplje. Na UKC Tuzla nece razgovarati sa pacijentom bez koverte ili ako neko krupan ne nazove i kaze pripazite mi toga pacijenta. Visestruko iskustvo vracanja kuci.

/ Najnovije