Đoković sa Majdovom i Dodikom pjevao hit Halida Bešlića

27
Radiosarajevo.ba
Đoković sa Majdovom i Dodikom pjevao hit Halida Bešlića
Twitter / Dodik opet zapjevao

Veselo je večeras na svadbi džudiste Nemanje Majdova u Istočnom Sarajevu.

Kako je portal Radiosarajevo.ba prethodno izvijestio slavlju prisustvuje Novak Đoković, slavni teniser i Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH. 

Poznato je da Dodik redovno na proslavama na kojim prisustvuje i zapjeva. Tako je i večeras, član Predsjedništva BiH uzeo je mikrofon u ruke i zapjevao pjesmu "Romanija" od Halida Bešlića. 

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

Zajedno sa njim pjevao je mladoženja, ali i Đoković. Vidno raspoloženi, pjevali su zagrljeni. 

Na zvaničnom Twitter profilu SNSD-a objavljen je video. 

"Veselje i dalje traje", navodi se u opisu videa. Pjesma koju pjevaju veliki je hit bh. pjevača. "Hej, samo da mi je, da se kući vratim ranije. Usne vrele moje dragane, zar su me i one lagale", dio je iz pjesme koji se čuje u videu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Podsjećamo, Đoković je jučer stigao u Bosnu i Hercegovinu gdje je boravio u Sarajevu, posjetio je Trebević, večerao sa Semirom Osmanagićem, a danas je uživao u parku Ravne u Visokom, nakon čega se uputio na vjenčanje u Istočnom Sarajevu.

Koliko dugo će Đoković boraviti u posjeti našoj zemlji još uvijek nije poznato, kako nam je kazao Osmanagić "Sa Noletom se nikad ne zna". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (27)

/ Povezano

/ Najnovije