Ekskluzivna fotografija: Novak Đoković čestitao sretnim mladencima

1
Radiosarajevo.ba
Ekskluzivna fotografija: Novak Đoković čestitao sretnim mladencima
Foto: Vaske / Đoković u društvu mladenaca

Portal Radiosarajevo.ba dobio je ekskluzivnu fotografiju sa svadbe džudiste Nemanje Majdova koja se održava u Istočnom Sarajevu, a na kojem prisustvuje i Novak Đoković.

Kako se vidi na fotografiji, mlada je vidno raspoložena i sretna što je na njihovom vjenčanju najbolji teniser svijeta. 

Portal Radiosarajevo.ba informaciju da će na jednom vjenčanju večeras prisustvovati Novak Đoković prvobitno dobio je od Semira Osmanagića

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

On nije rekao o čijem vjenčanju se radi, ali na društvenoj mreži Twitter, Milorad Dodik se pohvalio u čijem društvu je večeras. 

Đoković se uslikao sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva BiH i njegovim sinom Igorom Dodikom, što je objavljeno na zvaničnom Twitter profilu SNSD-a.

Dodik se ponovno uhvatio mikrofona pa zapjevao na svadbi, što se i vidi na fotografiji. 

Dodik opet zapjevao - undefined

Foto: Twitter: Dodik opet zapjevao

Podsjećamo, Đoković je jučer stigao u Bosnu i Hercegovinu gdje je boravio u Sarajevu, posjetio je Trebević, večerao sa Semirom Osmanagićem, a danas je uživao u parku Ravne u Visokom, nakon čega se uputio na vjenčanje u Istočnom Sarajevu. 

Koliko dugo će Đoković boraviti u posjeti našoj zemlji još uvijek nije poznato, kako nam je kazao Osmanagić "Sa Noletom se nikad ne zna". 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije