Dok se čeka odluka Upravnog odbora: Poznato ko je dobio najviše bodova u utrci za direktora KCUS-a

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gavrankapetanovic

Ovom covjeku nije mjesto u utrci za direktora. Bez obzira na sve smatram da ne treba KCUS vracati u proslost, nego ga voditi naprijed. Ono sto je bilo u proslosti tamo treba da ostane, pa tako i ovaj covjek.

Gengo

Ma prije konkursa i bodovanja se znalo ko će biti novi tr. direktor.

Izmet G

Ma prije konkursa i bodovanja se znalo ko će biti novi tr. direktor. ka Gengo Da... Nažalost

komentar

Po cemu ima vise bodova??? Ovo treba da bude JAVNI konkurs i zelimo da znamo SVE detalje da nam se opet n edesi da nas nema ko da lijeci!!!

333

Mozda bi KCUS trebao da promijeni svoje pravilnike, pa da, npr., moze da suspenduje nekog ko se koristio laznim titulama. Kakvi su im to pravilnici da moraju da ponude radno mjesto nekom ko je razrijesen duznosti jer mu je oduzeta diploma??? Krivicno djelo je u pitanju. @komentar Slazem se u potpunosti. Inace smatram da je krajnje vrijeme da gradjani preuzmu nadzor nad javnim pitanjima i budzetskom potrosnjom. Sve je to nase vlasnistvo i nas novac. Kome se to ne svidi, neka ide u privatni sektor. Siguran sam da bi u privatnom sektoru bez pristupa javnom novcu i javnoj infrastrukturi takvi bili jako uspjesni :D.

/ Najnovije