Dogovorena saradnja za suprostavljanje korupciji u sarajevskim porodilištima

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Pisi propalo, nije sve mito, ako pocastis doktora i sestre ,to nije mito a drugo svi znamo kako to kod nas ide, nazalost. Eh sad to su navike koje treba naravno iskorijenjivati ali od tih ad hoc mjera nista.

Gogo

Sitaucaja je jednostavna i kristalno jasna: ako ne daš mito, niko te nece pazljivo, ljubazno i profesionalno tretirati...tako ti je to u režimskim institucijama...može im se i niko to neće promijeniti, a ponajmanje neke nevladine organizacije...

Covjek

Ako ne das pare, niko te nece pogledati, zavlacice te dok ne sk9nstas STA SE CEKA. TO SU VISOKOSOFISTICIRANI RAZBOJNICI, komplet osoblje uz mozda izuzetak od jedan odsto

Kvin Latifa

>>Ako ne das pare, niko te nece pogledati, zavlacice te dok ne sk9nstas STA SE CEKA. TO SU VISOKOSOFISTICIRANI RAZBOJNICI, komplet osoblje uz mozda izuzetak od jedan odsto ka Covjek<< Ja sam operirana na Ginekologiji u Bolnici dr. Nakas. Od momenta nalaza karcinoma do operacije je proslo 12 dana. Operisali me iskusni ginekolozi tako dobro da evo godinama nema traga od kancer celija. Niko mi nista nije trazio, nikom nista nisam dala. Preljubazno osoblje, predivni ljekari, izuzetna paznja. Ja - obicna gradjanka. Nek' se zna.

/ Najnovije