Dodiku stigla još jedna poruka iz Amerike, O'Brien poručio: "Njegova secesija je besmislica"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Bolje je da Bosni i Hercegovoni dozvole kupovinu Jevelina svetoga... Rusi (to su oni što naše susjede, da mi oproste Romi, nazivaju Ciganima) najviše strahuju od ovoga sustava. Republika Kosovo dobit će Jeveven sustav, čisto za dobrodošlicu agresorima.

***

***

tuner

maj za osam godina, da vidimo gdje ce slaviti onda 9. januar.

Milomir

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak

***

Banja Luka

Ukini sve redom,i tad će zavladati mir.Ko se pobuni imate NATO savez i osiromašeni uranijum,Ma udri redom ,to mi zaslužujemo..Ma vodite sve provokatore i destibilatore iz vlade . Očistiti od truleži i smeća Bosnu i Hercegovinu.. Šta imam od Republike Srpske kad nemam nikakvo primanje samo račune i otimanje.,krađu i korupciju.Imamo kontejnere i glad...

Sarajevo

Ukini sve redom,i tad će zavladati mir.Ko se pobuni imate NATO savez i osiromašeni uranijum,Ma udri redom ,to mi zaslužujemo..Ma vodite sve provokatore i destibilatore iz vlade . Očistiti od truleži i smeća Bosnu i Hercegovinu.. Šta imam od Republike Srpske kad nemam nikakvo primanje samo račune i otimanje.,krađu i korupciju.Imamo kontejnere i glad... ka Banja Luka bar imate nesto, a mi svaki drugi dan bez vode.

Boske

O' brijani nas su besmislice Karadžića koštale desetine hiljada ljudskih života ,učinite vi nešto sa hajvanom kojeg ste instalirali u BiH dok nije kasno.

Stjuart

Profesor Ivo Komšić je sinoć u emisiji Fejs rekao sve o Miloradu Dodiku. Naime, Komšić tvrdi da je Dodik američki čovjek i da je to u svojim memoarima napisao bivši visoki predstavnik Švarcšiling. Nsime, Švarcšiling je namjeravao sankcionisati Dodika, ali je prije toga konsultovso američku administraciju, koji su bili izričito protiv, rekli da odustane od sankcija Dodiku jer je on američki čovjek preko kojeg će se srušiti republika srpska. Ko se imalo bavio obavještajnim radom znaće dq je ovo istina, a da američke sankcije Dodiku imaju za cilj da učvrste njegovu poziciju kao američkog igrača.

omer

sit sam americke price o dodiku dejton morase ponistit amerikancima ovo stanje odgovara u bosni I hercegovini amerikanci englezima njemacka oni nedozvoljavaju ekonomsku jaku bosnu i hercegovinu

***

***

***

***

/ Najnovije