Dodikovo stajanje u zaštitu zločinca Karadžića izazvalo reakcije: Ovo je sramotno

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SVE

DO SMRTI I SUDNJEG DANA, VOLEĆEMO OCA RADOVANA!!! NJEGOVA DECA!!! REPUBLIKA SRPSKA ZA SVA VREMENA!!!

11 541

DO SMRTI I SUDNJEG DANA, VOLEĆEMO OCA RADOVANA!!! NJEGOVA DECA!!! REPUBLIKA SRPSKA ZA SVA VREMENA!!! ka SVE Dobro zapamti ovaj broj, bijedni štakore. Kad ga se sjetiš bit će kasno.

TI ĆEŠ BITI 11542...

DO SMRTI I SUDNJEG DANA, VOLEĆEMO OCA RADOVANA!!! NJEGOVA DECA!!! REPUBLIKA SRPSKA ZA SVA VREMENA!!! ka SVE Dobro zapamti ovaj broj, bijedni štakore. Kad ga se sjetiš bit će kasno. ka 11 541<<NE BRINI NISAM ZABORAVIO, TI SI SLEDEĆI NEĆE BITI KASNO NE BRINI NE MOŽEŠ PRELO REDA...

Zenica NK

Valentin Inzko je kriv za ovo!

@

Jos jedan dokaz da gospodin Dodik definitivno tone, tone polako ali sigurno . I legendarni Titanik je bio ne potopiv Brod koji je na kraju ipak potonuo, prepolovivsi se na dva dijela zavrsio je dnu okeana. Dugo je tonuo vise sati ali je na kraju ipak potonuo i sa sobom odnijeo par hiljada zivota. Dodik isto tako misli da je ne potopiv (da mu niko nista ne moze) ostaje nam jos samo da vidimo koliko ce se jos dugo zadrzati na povrsini...

Samo tako

Što se nebi zalagao za Karadžića?! Kad se muslimani odreknu islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića, onda mogu nešto da kažu Srbima u vezi Karadžića!

Karat će ga crnci,to je neminovno!

.

Booom

Jel bi dan žalosti Mustafi Đeliloviću samo sa došao da to pitam

Nena Suada

Eh djeco moja draga, da vam još nešto priznam za moje komšije Srbe, zapravo za njihovo dvoje djece dva momka od po dvadeset i nešto godina, obadva fakultetski obrazovanih momaka, nezaposlenih što je žalosno! Oni su mene neki dan odvezli njihovim kolima do zetre da se ja vakcinišem, čekali sa mnom oko sat i po: teta Suada sad ćemo mi vama donijeti sok da se vi osvježite vruće je danas, vratili me kući, večeras oko pola sedam mi zvone na vrata, pitaju treba li još da mi nalože centralno grijanje da se kuća ne ohladi tokom noći. Zato vas djeco moli nena Suada, nemojte se mrziti, ne morate se ni voliti, ali se poštujte.

Poštovana gospođo Suada

Eh djeco moja draga, da vam još nešto priznam za moje komšije Srbe, zapravo za njihovo dvoje djece dva momka od po dvadeset i nešto godina, obadva fakultetski obrazovanih momaka, nezaposlenih što je žalosno! Oni su mene neki dan odvezli njihovim kolima do zetre da se ja vakcinišem, čekali sa mnom oko sat i po: teta Suada sad ćemo mi vama donijeti sok da se vi osvježite vruće je danas, vratili me kući, večeras oko pola sedam mi zvone na vrata, pitaju treba li još da mi nalože centralno grijanje da se kuća ne ohladi tokom noći. Zato vas djeco moli nena Suada, nemojte se mrziti, ne morate se ni voliti, ali se poštujte. ka Nena Suada da sada ja Vama odam priznanje, Vi ste gospođo pravo osveženje današnjeg dana! Vi i Vaše komšije ste dokaz da u Bosni i Hercegovini može i mora bit bolje!

Guest

Guest Kako ovaj moze moliti nekoga koga ne prizna niti presude tog suda. on je izgleda rodjen sa djon obrazom.

Guest

Guest Uh sto Dodiku Eric Nelson ga suknu sa pozivom na dolazak u subotu "Odgovor 21" da prisustvuje USA snagama i ABiH. Sad ga je doveo u situaciju da ne moze u Beograd otici na vjezbe Rusije i Srbije. Ako ode to mu je pecat na ono sto mu se sprema od najjacih USA.

@11541

Malo si se zeznuo baliyo, vi ste srbima vec ogromnu stetu napravili za sva vremena, za 500 godina vladanja pod vasih ropstvom na ovom prostoru, tako da je ovo sto mi vamo vracamo samo djecija igra u odnosu na to. Zapamti to dobro, prije nego nas opet iznervirate, da vas sve ne posaljemo vasim tvorcima u tursku, gdje vam je i mjesto.

Habuhabuhabu

Kao i obično, najviše će da našteti Srbima, sa svih strana Drine i Neretve i ostalih riječnih tokova, na kojima kada podigne brane, biće poznate kao genocidne brane. Ako šume, rijeke i stabla mogu biti srpska, mogu onda biti i genocidne brane.

Baš tako

Što se nebi zalagao za Karadžića?! Kad se muslimani odreknu islamskog fundamentaliste Alije Izetbegovića, onda mogu nešto da kažu Srbima u vezi Karadžića! ka Samo tako Javljaju se oni kojima je na vlasti još ona ratna zločinačka fundamentalistička stranka na vlasti! Toliko o objektivnosti muslimana!

Jah

Sramotno je da je u Sarajevu još na vlasti ratna zločinačka islamska fundamentalistička SDA!

Bošnjak

Baš zbog takvih odluka svi građani Bosne i Hercegovine moraju imati pravo da biraju svakog od članova predsjedništva ma iz kog naroda dolazio jer on zastupa i moje stajalište i zbog takvih odluka ga moram moći i smijenuti sa tog položaja..

/ Najnovije