Dodikove pristalice stigle pred Sud BiH, obratio se Nešić: "Ne može postojati osuđujuća presuda"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lol

Logoped nije skup. A ni psihijatar. ;)

Bbb

Nešiću kao ministru nije ti mjesto tu. Mogu razumjeti ovaj obični narod neka protestuje i podrzava koga hoce .

Ehh

Nešiću kao ministru nije ti mjesto tu. Mogu razumjeti ovaj obični narod neka protestuje i podrzava koga hoce . ka Bbb Nema ovdje običnog naroda. Ovo su stranački psi. Moraju zaraditi povjerenje vožda, odraditi zadatke za poziciju i platu.

Muka velika

Nije mu lako.

Joja

Koje budale majko moja. Ovo samo ovdje moze ,svi bi vi kod Tite vec bili na Golom otoku

Pamet

Zna se ko je prvi poceo omalovazavati sud tuzioce i sudije i praviti kojekakve proteste pritiske i podrske ispred. Sada se vse vraca.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije