"Dodikova najava da ne odustaje od formiranja VRS opasna je za mir u BiH"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDP

DZAFEROVICU TI I KOMSIC STE NAJ VECA PRIJETNJA BIH DODIK JE NAOPAK SAMO STO GA TI I ONAJ KONJ KOMSIC PREGLASAVATE I TO CE VAM SE OBIT O TE VASE LUDE GLAVE NIKAD NECETE NAPRAVIT UNITARNU BIH TO ZAPAMTITE IDIJOTI IZ SARAJEVA

Bosanac

Lajes dzukelo zlocinacka ajde kreni vise dosta si lajo

TI POLUPISMENI

Lajes dzukelo zlocinacka ajde kreni vise dosta si lajo ka Bosanac degenerice. Ne kaze se lajo nego lajao. A ti ni ne lajes nego rezis kao bijesno pseto a curi ti krvava pjena iz usta. Ako te uskoro ne vrate u psihijatrijsku ustanovu, organizirat ce se hajka.

Tuner

Dodik treba poceti nabavljati traktore narodu

Dzaferovicu...

....zasto si komplet familiju zaposlio u Sarajevu? Moras odgovarati za korupciju!!! SDA je zlo!!!

Bosna i Hercegovina

Dzaferovicu bavi se Bosnom i Hercegovinom Bavi se zalihama esencijalnih prehrambenih proizvoda Bavi se nabavkom orizja koje se u Ukrajini pokazalo efikasno a koje trenutno nemamo u skladistu !!! Bavi se organizacijom odbrambeno -ofanzovnih vojnoh jedinica koje treba da brane i oslobode narod BiH od svake vrste vojne agresije TACKA

_:_

DZAFEROVICU TI I KOMSIC STE NAJ VECA PRIJETNJA BIH DODIK JE NAOPAK SAMO STO GA TI I ONAJ KONJ KOMSIC PREGLASAVATE I TO CE VAM SE OBIT O TE VASE LUDE GLAVE NIKAD NECETE NAPRAVIT UNITARNU BIH TO ZAPAMTITE IDIJOTI IZ SARAJEVA ka SDP _____ Da ti kažem nešto druže... Ti si elementarno nepismen!!!

Milojku

se zateze svilen gajtan oko vrata-vidi sliku-volio bi da ga ipak britanski specijalci spengaju.

Guest

Guest Da se opkladimo odustaces tebi su dani odbrojani.

/ Najnovije