Dodikov portparol: Nećemo stati!

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

put putuje

Vi cete stati tek kad predete Drinu.

Koel

Nemoj samo da pobjegnes da te mozemo uloviti

Ljiljan

Ovo je sada dobra prilika za BiH(a i region )da potrpamo đikane na traktore,ja mislim da se niko u svijetu ni po guzici ne bi počešo zbog toga!

Damianusdarcus

Iskreno se nadam da nećete... imamo vam toliko toga za vratiti... samo naprijed!

JA1

Cuj pizduna hrvata sto ga potpiruje, ne smiju oni pa onda hajte vi a mi cemo za vama. Sa njima Vazda noz u ledjima

Covjek

SMRAD

Sanco

Zna ćirilicu?

071

Samo produžite. Ja bih sada i nezavisnost proglasio. Proći ćete odlično! I Čović treba da uzvriskuje o Izbornom zakonu, Evropa je naćulila uši da čuje i ispunjava želje ruskim agentima i plaćenicima. Znam da se nacionalistima i krimosima mozak obrće sporije, ali ste mogli da skontate da se kontekst radikalno promijenio, i da više nikada ništa neće biti isto. Vaš dernek je završio, počinje život normalnih ljudi u BiH.

Www

DODIKOV MIŠU, NE BRINI, IMA NAS...

/ Najnovije