Dodikov Kabinet tvrdi: Sjednica Predsjedništva BiH nije održana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Xaxaxa

Koji poltroni i kukavice objesiti će vas srbi na vrbe jadnici iz snsd.

Snsd

Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić opisujući povijest, sadašnjost, a kako se čini i budućnost srpske politike.   

Opozicija rs

Pa stvarno ste konji bez uvrede životinji. Pa svaki put vas kara koliko i kako hoće. Koji ste vi debili. Blago njemu sa vama.

Perica

Dragi moji bivsi Srbi, niko bolje BiH ne unistrava od vas muslimana i konvertita Zivkovica. Ima li nesto sto srpski naord i njegovi predstavnici u BiH uradi, a da valja? I ko ce onda sa vama zajedno da zivi? Davno je Andric napisao - u Bosni je sve lazno osim mrznje.

Bosanski srbin

Sere ne prestaje!

psiho

Ovdje ima posla jedino za one koji se brinu za dusevno zdravlje ljudi...

/ Najnovije