Dodik: Vakcine ćemo nabaviti preko dokazanih prijatelja

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LEONELA

Isto pricate ti i Bakir, sta se cudis? Samo je u pitanju drugi narod. A u narodu sve sami volovi pa glasaju za vas, a to sto umiru od gladi, valjda tako glupi misle da tako treba. Osim toga znaj da politicari nemaju 'provjerenih prijatelja' nego samo tzv. prijatelje iz interesa. A vakcine, pa ..... stize drugi, smrtonosniji soj, ko zna hoce li vrijediti.

I.L.

konverter Zivkovic nece napraviti tzv gradjansku tj islamsku BiH. babo ti je ostavio samo 4 kantona u amanet, a ne cijelu BiH. nece ni ukinuti Republiku Srpsku, ali si na dobrom puta da rasparcas BiH. krenes li u jos jedan rat, kao Alija, imat ces protiv sebe i Srbe i Hrvate, pa se lako moze desiti da se ona Karadziceva iz skupistine pred izbijanje rata 92. i obistini. znas ti to dobro, pa su ti Ameri i Englezi jedina nada. ostalo je da im se probas sto dublje uvuci, pa sta bude. sretno!

CC

Bakir je rekao istinu , a Bakirove rijeci Srbi svakodnevno potvrdjuju u BiH, Crnoj Gori i Srbiji. Vakcine cete nabaviti ali samo za vasu elitu jer nemate ni za germe !

Koel

Cinjenica da su srbi genocidan narod a manji entitet nastao na genocidu te se mora ukinuti prije ili kasnije

/ Najnovije