Dodik zabrinut porukama Ambasade SAD-a: Njihove prijetnje su siledžijske!

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jahorina

Gotovo je i tvoje i čovićevo. Idete na optuženičku klupu. Hdz i Snsd će biti zabranjeno političko djelovanje.

Xf

Sve istina što Dodik kaže! Kauboji ne mogu tako da se ponašaju u tuđoj zemlji, ma koliko jaki bili! To je otvoreno miješanje u unutrašnje stvari jedne suverene zemlje, kako oni sami kažu!

kad prdoslavni siledzija prica o sili?!

tebe treba UBITI jebbo ti Igor Goricu kao akd su mali bili!O tome cijeli Laktasi pricaju kako su ih nalazili" u zagrljaju".Incestu ejdan, imbecilu-samo METAK U TO PRASCE CELO spasava situaciju.Ali prvo u zatvoru moras truhnut za BILIJARDE koje si ukrao, fasisticka zmijo.Povedi si druga Dragana Covica sa sobom!

Kmetovskom botini iznad

Sve istina što Dodik kaže! Kauboji ne mogu tako da se ponašaju u tuđoj zemlji, ma koliko jaki bili! To je otvoreno miješanje u unutrašnje stvari jedne suverene zemlje, kako oni sami kažu! ka Xf Jeli tebi debilu ajsno da vasm botovanje vise ne pali?Da vam ne pali sta Avaz i Klix pisu.Bude li rata i belaja, znamo sta cemo aBd prvo unistiti i to u svojoj avliji!Da nam ko 95e ne zapucaju sa ledja "drugovi"

opari se

Jarane ovaj je u zadnjih mjesec dana puko totalno ..

dekan

Sve istina što Dodik kaže! Kauboji ne mogu tako da se ponašaju u tuđoj zemlji, ma koliko jaki bili! To je otvoreno miješanje u unutrašnje stvari jedne suverene zemlje, kako oni sami kažu! ka Xf Wow. Sad je BiH suverena zemlja.. Zar nije "propala tvorevina" "sranje od drzave" i sl.. Pajdo moj amerika ako hoce ona se mjesa .. Ako hoce ubija, strelja, bombarduje radi sta hoce .. I nadje se jedan seljak iz laktasa koji u svom bjesnilu prijeti Americi .. Mislim da je dodik svjestan da je gotov pa hoce da ode u velikom stilu ..

/ Najnovije