Dodik: 'Vrši se satanizacija RS, neću se sastati sa osobljem Ambasade SAD u BiH'

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MOON

***

Rum

Naravno da se vrši satanizacija, a ti si u tome najubjedljiviji.

Bas

Bas te briga; izjavio si da se u rs zivi bolje nego u Njemackoj.Blago narodu sta te ima!

333

Ma ti to sam odlicno radis, ne treba ti nicija pomoc.

Kiki

Manji entitet nestaje , gotovo je sa fasisticko aparhejdskim entitetom.

BAD

"Gotovo da nije bilo važnog političara u RS u ovih 28 godina da nije imao problem sa međunarodnom kolonijalnom upravom." - TAKO JE KADA VAM JE SVE I JEDNA VLADA BILA Č E T N I Č K I J A OD PRETHODNE !!!

Guest

Đe si lopove!!!

Zbor

Dejtonski ustroj BiH klonirao Jugoslovenske nacije kao “konstituentne narode” i time stavio embargo na drustvo, drzavu, ljudska prava i slobode, na prosperitet i buducnost BiH. Tim konceptom je omoguceno Hrvatskoj i Srbiji da preko secesionistickih politika upavljaju Bosnom i ostvaruju svoje velikodrzavne projekte. Povijest kaze da je Bosna starija od Dejtona, AVNOJa, Kraljevine SHS, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike, dolaska Osmanlija u Evropu! Nemaju drzave Hrvatska i Srbija svoje iseljenistvo, svoje narode, ni teritorije u BiH! Zasto im se daje “pravo skrbi” nad narodom BiH ka to nije njihov narod, nije im iseljenistvo? Nije BiH “visenacionalna, sastavljena drzavna zajednica” poput Jugoslavije.

Nema potrebe

To je Sotonin entitet od samog zaceca.

xxx

Lijepe riječi su ukras!

komentar

Niko ne satanizira RS, to je laz! Vi svojim ponasanjem kojim stalno nesto prigovarate, opstruisete, a zalite se da vas neko ugrozava itd navodite na zakljucak da se s vama ne moze saradjivati. Ja razumijem da je cilj dokazati da je suzivot nemoguc, ali zasto ne vodite racuna o svojim gradjanima, djeci. Svako zasluzuje bolji zivot od ovog. Ni Federacija nije neka sreca, ali ima nekog zivota. Toliko

666

>>Dejtonski ustroj BiH klonirao Jugoslovenske nacije kao “konstituentne narode” i time stavio embargo na drustvo, drzavu, ljudska prava i slobode, na prosperitet i buducnost BiH. Tim konceptom je omoguceno Hrvatskoj i Srbiji da preko secesionistickih politika upavljaju Bosnom i ostvaruju svoje velikodrzavne projekte. Nikad bih ne moze biti kao ostale evropske drzave dok je vase bolesne teznje za unitarizacijom, islam i demokratija ne idu skupa, ne postoji islamska drzava sa mrvom demokratije, sto znaci nikada nece biti gradjanska kao ste vi zamislili da vladate drugima, lai nikada ni za 1000g Povijest kaze da je Bosna starija od Dejtona, AVNOJa, Kraljevine SHS, Berlinskog kongresa, otkrica Amerike, dolaska Osmanlija u Evropu! Nemaju drzave Hrvatska i Srbija svoje iseljenistvo, svoje narode, ni teritorije u BiH! Zasto im se daje “pravo skrbi” nad narodom BiH ka to nije njihov narod, nije im iseljenistvo? Nije BiH “visenacionalna, sastavljena drzavna zajednica” poput Jugoslavije. ka Zbor<<

Nece se ...

***

Cct

KAD SE LAZE KAO DODIK SE KAZE

adi

Lijepe riječi su ukras!

Xcv

ZA SVE SI TI JEDINI KRIVAC

333

@Adi Mogu, zajmodavci, i na dobrom su putu. U RS nista vise ne pripada stanovnicima, samo zajmodavcima. To samo teska dalabu i naivcina u 21. vijeku moze misliti da mu pripada zemlja i glabati i dalje pricu o krvi i tlu.

BiH

***

Rse

Deytonski sporazum nije niko potpisao ispred RSa . Potpisala ga je BiH predsjednik Izetbegović i neuspjeli kolonizatori Tuđman Hrvatska i Milošević Srbija da to više neće pokušavati. Kao svjedoci potpisali su se Francuska Njemačka Britanija EU i SAD.

***

***

Gost_Radio_Sarajeva

Sanitizacija, dobro malo da i do njih sapun dođe.

/ Najnovije