Dodik uznemiren zbog mogućnosti povratka Nijemaca u BiH: "Niste dobrodošli"

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

St

Sreca pa vi sa radio sa niste, vjerovatno su vam preci i familija bili u njihovim postrojbama do 44, pa bidi uspomene sa starih sakrivenih slika sa tavana.

22

Dodik nije srbin vec pravoslavac...

HashimQ

Milokrade ti nisi nigdje dobrodošao, kraj ti je blizu!!

Bosanac

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras ka Bosanac ovaj glavonja laje na Bosnu svaki dan sto njega neko ne usuti vise je dosadio koliko zivotinja laje

AsAsova

Oni su prihvatili svoju gresku, odrekli se hitlera, platili ratne stete.. Sve to prije haman 80 godina.. TI podrzavas osudjene ratne zlocince, velicas pokolje i zelis krvavi plijen.. Ti si fasista SAD glupane, citav svijet te prepoznaje kao takvog. Balkanski kasapin je iz tvog naroda a ne iz Njemackog.. Da smo kojom srecom ostali sa Nijemcima a ne sa vama bili bi ko Svicarska danas, al eto sudbina nas spoji sa piratima sa Romanije.. Sve ono sto je hitler radio tvoji cetnici su preuzeli i jos zla dodali..

Hallo

Ko tobe šta pita *** konstitutivni.

Sss

Milokrade ti nisi nigdje dobrodošao, kraj ti je blizu!! ka HashimQ KAKO NIJE, U CUZI GA JEDVA CEKAJU...

Bosanac

***

mile je ... od ovce

Rusi da su pametni i da počaste jednim Novičukom dodiGa... Rusima je sve naopako krenulo kako im mile uvali ukradenu ikonu :D

Istina

Ovaj "ruski pravoslavac" ne moze jednu prostu recenicu da slozi a da ne uvrijedi zemlju i narode sa kojima zivi! Bosnjaci su mu muslimani, a Hrvati su ustase...stvarno je cudno da u ovom vijeku jedan ovakav naci(onali)sta bude na celu bilo kojeg naroda ili bilo koje drzave.

Nezavisna Drzava Srpska

Nebrojna su zla ustase uradili, ipak u Sarajevu, Mostaru i mnogim mjestima na svu srecu nisu srusli pravoslavne crkve, bar to zlo unistavanja naslijeda nisu pocinili, a RS ratni rezim jeste- sve sto nije pravoslavno je izbrisano sa lica zemlje, bogomolje, samostani (Plehan kod Dervente) kolika samo kulturna blaga...zaista su nacisti kraja 20- tog vijeka prevazisli one sa polovine....

Koel

Vepru se kragna stegla gadno gadnoooo mu se pise

chim

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

.

*** pa zar si zaboravio da je nedavno Frau Merkel oblizivala snajperostu u Bg !?!?!! Glup si koliko si tezak !

Ni

NISI NI TI NIGDJE DOBRODOSAO, PA TE TRPE...

Ser

Bosanac 07. 04. 2022. u 16:55: Lijepe riječi su ukras JESU, ALI ZA PAMETNA INSANA...

Handrija

Mogu Mile, mogu i doći će.Popij jedan lexilij i samo opušteno.

Milojko

Reče precednik manjeg BiH entiteta zaustavljenog u razvoju.

Gori

Nebrojna su zla ustase uradili, ipak u Sarajevu, Mostaru i mnogim mjestima na svu srecu nisu srusli pravoslavne crkve, bar to zlo unistavanja naslijeda nisu pocinili, a RS ratni rezim jeste- sve sto nije pravoslavno je izbrisano sa lica zemlje, bogomolje, samostani (Plehan kod Dervente) kolika samo kulturna blaga...zaista su nacisti kraja 20- tog vijeka prevazisli one sa polovine.... ka Nezavisna Drzava Srpska ——- Kao sto su i Srbi nebrojene zlocine pocinili. Samo su na nesrecu sve dzamije porusili. Zasto? Uvijek cu se pitati.

pošteno

Mile, Vučić te suspendovao malo prije u UNu. Prepusti te EUFORu, pa ti vidi kako ćeš. Neka ti je sa srećom 1Maj!

Papa Majk

Došlo vrijeme kad pametni zaćutiše, budale i idioti progovoriše, a fukare se obogatiše!!!

HEPA

...kod KPKAHA ništa novo...

Kija

ZAUSTAVITE OVO ZLO STO RADI NA UNIŠTENJU BOSNE I HERCEGOVINE UZ POMOC FAŠISTA SA VIŠE STRANA....A ZNA SE KO SU ONI

/ Najnovije