Dodik: U Hrvatskoj i Srbiji nas razumiju, borimo se za ustavnost RS

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

LP

Ako te oni razumiju , ondai di tamo a nas ostavi vise na miru. Dosadan si do daske!

Podrzavatelji

Jest,milanovic vas podrzava jer na taj nacin vraca dug franju tudjmanu,koji ga je na zamolbu zoranovog oca umjesto na front poslao u Brisel kao diplomatu gdje se bavio preprodavanjem polovnih automobila.Plenkovic podrzava dodika i rs zbog covica i njegove bande koji glasaju za hdz i tako podrzavaju plenkovica na vlasti.Naravno vucic i putin su iza svega i planiranje ide iz moskve,pa preko beograda u Banja Luku.

Guest

Guest Dobar zaklnucak. Lopov lopova podrzava. Ubica ubicu isto podrzava. A sto je negativna crta u karakteru to je za vas manje vazno. Kad osjetite na svojoj kozi to podrzavanje javite se da nam kazete kako vam je bruka.

Guest

Guest Ti si se davno borio sa pelcovanim paprikama da ih prodas sjecas li se?

DodiG

uspjesni ekonomista.Nisam znao,sreca da nam je reko.

/ Najnovije