Dodik u Brčkom: Vidim da se danas veoma žestoko orgija po Sarajevu

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Krmak

Ne vidis ti dalje od nosa..Bosna sebrani srcem..i braniće se..Nikakve crvene kapice neće postojati.. nikakve načvale, zločinci neće upravljati ovom zemljom..

MUSHTULUK

Stigle su , povjerljive, veoma pouzdane informacije, da ce ovaj krmak uskoro biti iza resetaka i to ce ga uhapsiti njegovi srbi!

Azazel

Mile Drombulja u agoniji, prije septicke

Dodika

treba izvest pred sud zbog incesta! Uguro ga Gorici dok je bila mala!

071

Ma briga ljude u Sarajevu, a i u okolini (onih 20 000 Srba iz RS-a što rade po Sarajevu) za tebe. Ti si bitan samo SDA-u i ostalim političkim i kriminalnim propalitetima. Svi zajedno živite u svom bolesnom svijetu i svi jedva čekamo da vas se riješimo. Pa onda kradite po svojoj mahali i maltretirajte svoje ukućane primitivizmom i idiotlucima.

Koel

Obog krmka treba ukloniti pod hitno na bilo koji nacin

Knez

Подржимо додока,не дозволимо мајоризавију,верујем дс ће памети фоћи опозицоја у Т.Стпској и јадно стати у заштиту наших права из дејтона.

Kreten

On je gotov. Ovo su mu zadnji trzaji.

Damianusdarcus

Подржимо додока,не дозволимо мајоризавију,верујем дс ће памети фоћи опозицоја у Т.Стпској и јадно стати у заштиту наших права из дејтона. ka Knez ... Prsti debeli a tastatura sitna

dodo je CAR!

dodo je CAR i tačka ! jasno dunjaluče lojavi?

Beg

Imam srbina,osto mi iza rata uhvatio ga na Treskavici 94. Radi mi po kuci, cjepa drva, unosi cumur i tako t! Nikad mu nisam reko da je rat zavrsio! ALI SAM MU OBECAO DA CU USKORO JOS PUNO SRBA NAHVATATI I TO SA OZRENA DA MU BUDE OBICNIJE!

Tito akcija omladina akcija

Sad se Tito prevrče u grobu slušajući kako mu se ponaša njegov pionir , omladinac i drug pravoslavni Bosanac.

Koel

Orgijat ce se po tevojoj gorici jos malo samo sacekaj

Habuhabuhabu

Od kada ovo priča sve je više i više ratnih zločinaca tamo gdje im je i mjesto - u čuzi ili na optuženičkoj klupi.

O

Ovaj sto laje i psuje kao Milorad, etc, je onaj isti sto tako pljuje i srbe, pa da ispadne da ima i drugih. Vidi mu se po nacinu izrazavanja, to moze prosjecan “hala” skontati, a po ip adresi i uhapsiti i kazniti bar 5000km, za sirenje mrznje u javnom prostoru. Ali kazniti i radio sa jer njemu dopusta vec preko godinu dana da svoj prljavi jezik korosti, a portal je duzan brisati govor mrznje , i u normalnoj zemlji bi kaznili i portal, ali ovdje sda zakuhavaci vladaju.

Guest

Očito da si ih ti poslao da provociraju kako bi mogao još više s...i,u kaljugu ćeš sam

Aaa

PRESTANI DODICE LAGATI I SRBE I DRUGI NAROD. VISE TI NE VJERUJE NIKO, PA NI TVOJA PORODICA.

Guest

Guest Pravi se zalet za tebe.

Guest

Guest @ Dodika Nasmijali ste me hvala. Ko zna sta je po sridi zato ga onako iz petnih zila brani.

Guest

Guest @ Dodo je car Je li ga i tebi ugurao kao onoj zubatoj?

/ Najnovije