Dodik traži smjenu Džaferovića jer "direktno urušava Predsjedništvo i Ustav"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljuta Krajina sila nebeska

Imal iko da ga ispleska kao budalu!

BOŠNJACI GDJE STE?

ZAŠTO NIKO NE PODNESE KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV DODIKA? GDJE SI BAKIRE DA PODNESEŠ PRIJAVU? SADA JE PRILIKA. A ZA DODIKA IMA MATERIJAL AZA KRIVIČNU PRIJAVU VIŠE NEGO ZA IKOGA, TAJ ČIM OTVORI USTA JE ZA KRIVIČNU PRIJAVU

Ljiljan

Ova karpatska svinja jeodavno spremna za odstrel!!! !

Mile

Duvaj ga laganooooo

UJKO

sva govna su ista u septickoj jami zato trebamo pustati vodu da govna odu,rekao je Bora Corba .

Erdo

Jo Hamo vid mu glave

@Ljiljan

Ova karpatska svinja jeodavno spremna za odstrel!!! ! ka Ljiljan << Samo ti prvi počni. Budi heroj

11122

TI I COVIC IZDAJETE DRZAVU BIH.

HUGO

ZAŠTO NIKO NE PODNESE KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV DODIKA? GDJE SI BAKIRE DA PODNESEŠ PRIJAVU? SADA JE PRILIKA. A ZA DODIKA IMA MATERIJAL AZA KRIVIČNU PRIJAVU VIŠE NEGO ZA IKOGA, TAJ ČIM OTVORI USTA JE ZA KRIVIČNU PRIJAVU ka BOŠNJACI GDJE STE? I ja se cesto pitam i cudim. Ocito tip radi sta hoce i ponasa se kako hoce, a niko mu, ne da ne smije, nego nece, ama bas nista. Kad su ovakvi popustljivi prema njemu ni prijava ne bi pila vode. Pa ti vidi. I razmisli ko nas i zasto ..be u zdrav mozak.

Genocidasi

A koji su ti pa *** da smjenjuje s našeg izabranog .Ko tebe majmune pita zasta .On je izabran legalno a tu krađom glasova i kupovinom .Prije ćeš ti majmune da letis i to na robiju.Jčer ti *** svoju

Bosanac

Od ove zivotinje nemozes cut finu rijec ***

Za Bosanca

Primitivizam i mrznju BiH muslimana prema svemu sto je ne-muslimansko je tesko opisati, a ne razumiti. Svima bi bilo lakse da Alija nije uradio klasicnu lobotomiju svoga naroda i ubjedio vas da je cijela BiH vasa, a ne samo 23% BiH. Da ne idemo dalje u istoriju kako i kada ste nastali na Balkanu. Rekao si sta si imao, a sad nazad u mladomuslimanski rezervat tj fildzan drzavu.

238

DA ZNAS DODICE KOLIKO TE SVIJET "V O.L I," DAVNO BI SE OTSELIO U NEPOZNATO...

Crni

Mars budalo

Pravda

***

Kija

A JOOOOOJ....

/ Najnovije