Dodik se malo "zategnuo": Nakon plastične operacije lica dobio grašak kao oblogu

Radiosarajevo.ba
Dodik se malo "zategnuo": Nakon plastične operacije lica dobio grašak kao oblogu
Istinito.com / Prije operacije
Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, navodno je prilikom nedavne operacije krajnika diskretno napravio i jednu operaciju iz domena plastične hirurgije, kojom je odlučio urediti svoje lice.

Ove informacije obzanili su izvori portala Istinito u Univerzitetskog kliničkog centra RS-a, koji su kazali kako je Dodik diskretno zategao i očne kapke, a iako informacija nije potvrđena ni iz jednog izvora, vijest su preuzeli brojni mediji u BiH i regionu.

Milorad Dodik je operisan na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Univerzitetsko – kliničkog centra RS u Banjaluci 4. februara ove godine. Tada je zvanično je saopćeno da je Dodik imao operaciju krajnika zbog čestih upala grla i opstruktivne slip apneje.

Ipak, tvrde ovi izvori, Dodika je tada operisao i doc. dr. Siniša Kojić, specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije, koji je Dodiku zategao gornje i donje očne kapke. Ustvari, Dodik je navodno, bio podvrgnut blefaroplastici, odnosno, estetskoj operaciji nakon koje operisani izgledaju mlađe, odmornije i svježije.

Međutim, to se na Dodiku nije odmah primijetilo. Dijelom zbog hroničnog umora, ali i zbog nedostatka leda u banjalučkom UKC-u. Naime, nakon operacije na odjelu hirurgije nisu mogli pronaći led za obloge, nakon čega je došlo i do komične situacije, kada je neko donio zaleđeni grašak da bude iskorišten kao obloga za Dodikove oči.

Dodik se, tvrde izvori portala Istinito, naljutio zbog toga, te je zahtijevao da mu kako znaju nađu led.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije