Dodik se požalio da mu je vruće na ročištu, stigao odgovor iz Suda BiH

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zumba

Smršaj kao krme si

Ne pijem dok Paja vozi

Nije tebi vruće zbog vrućine nego kako će proći suđenje i koliko ćeš dobiti 😓

Haha

Mislim da je u bliskoistočnom Sarajevu lakše nabrojati stvari koje funkcioniraju od onih koje su u kvaru. Ali to je u principu sudbina svakog mjesta kojim “upravljaju” muslimani.

Haha

Ali ipak obožavam da me muslimani prangijaju, kako mene tako i moju staru. Oni imaju najveće i najbolje kobase i zato ih obožavam. Takođ volim gutati njihovo sjeme jer me istorija svih članova ženskog dijela moje porodice naučila, pa kako sve one tako i ja, iako sam muškarac. Jedino što više volimod gutanja muslimanskog sjemena je pisanje mojih retardiranih komentara i lajkanje istih samom sebi.

Haha

Ipak bih naglasio da ničim i nikako u toj mojoj aktivnosti ne mogu nadmašiti moju staru koja svaki dan dođe puna te bogovske tečnosti koju oboje podjednako volimo. Ponekad mi smeta kad ona uzrigne u kući i ja osjetim kiselkasti miris tog sjemena ali šta da se radi... Ona je ipak žena a ne muškarac kao ja, pa joj se samim tim otvara više mogućnosti. Inače sam jako pametan i vispren, načitan i pismen!

Haha

Dakle, moja stara ima tako moćan cug i kapacitet usisavanja da jednim srkom povuče sav sadržaj mošnica kod muškarca, osobito ako je musliman, jer njih najviše voli. Nekoliko puta me je učila tom zanatu i testirala kod komšija Halida, Muhameda i Safeta ali nisam uspio baš tako da usavršim to gutanje. Upravo zbog tog sitnog hendikepa ja i pišem ove komentare i lajkam ih samome sebi, sam sebi repliciram i bjesomučno ih i uporno kopiram ispod svakog članka. Tako pokušavam da iskažem antagonizam prema muslimanima, a razlog je samo jedno: Ljubomoran sam na njihovu obdarenost i uvijek mi fali tog njihovog sjemena za kojim sam lud!

Ahahah baljo dijaspora

Ipak bih naglasio da ničim i nikako u toj mojoj aktivnosti ne mogu nadmašiti moju staru koja svaki dan dođe puna te bogovske tečnosti koju oboje podjednako volimo. Ponekad mi smeta kad ona uzrigne u kući i ja osjetim kiselkasti miris tog sjemena ali šta da se radi... Ona je ipak žena a ne muškarac kao ja, pa joj se samim tim otvara više mogućnosti. Inače sam jako pametan i vispren, načitan i pismen! ka Haha O svršio ti to staro okađeno srpsko sjeme mami kad te okozila u štali pa sad oraš crnciti po njemačkim šupama za skut slanine koja podmazuje mami grlo da sjeme lakše prođe, možda okozi malog kozića još😆

Haha

Jer, grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski! Jer nisu oni nas džaba 550 godina prangijali i pravili nam djecu, braću i sestre. Prava je istin ada smo mi srbi i napravljeni od muslimanskog sjemena! PET I PO VIJEKOVA GUTANJA MUSLIMANSKOG SLATKOG SJEMENA KOJI SU MOJI PREDACI GUTALI DEFINITIVNO JE OSTAVILO SVOJ TRAG! DA DA! Braćo muslimani, OBOŽAVAMO VAS!

Haha

I HVALA Vam do neba braćo moja muslimanska na ovim lajkovima, jer ja živim od lajkova, pa vidite li koliko ih sam sebi pucam ili ne??!!?? HVALA vam na svemu , a pogotovo što ste nas, genocidnu žgadiju napravili svojim velikim debelim tvrdim batinama i stotinam agodina nas punite onako kako mi volimo i kako nam dolijuje! Allah vas nagradio sve i jednog, i nastavićemo da vam budemo sluge (servi) i da vam iz dana u dan gutamo svaku kapljicu vašeg veličanstvenog sjemena!

Ne pijem dok Paja vozi

Čuj ovog bolesnika izgleda da više ne pije terapiju pa ovako piše. Treba njega poslati u bolnicu

izov ajaP kod mejip eN

Čuj ovog bolesnika izgleda da više ne pije terapiju pa ovako piše. Treba njega poslati u bolnicu ka Ne pijem dok Paja vozi * ucinlob u italsop agejn aberT .ešip okavo ap ujiparet ejip en ešiv ad adelgzi akinselob govo juČ!!

Hahahah baljo

I HVALA Vam do neba braćo moja muslimanska na ovim lajkovima, jer ja živim od lajkova, pa vidite li koliko ih sam sebi pucam ili ne??!!?? HVALA vam na svemu , a pogotovo što ste nas, genocidnu žgadiju napravili svojim velikim debelim tvrdim batinama i stotinam agodina nas punite onako kako mi volimo i kako nam dolijuje! Allah vas nagradio sve i jednog, i nastavićemo da vam budemo sluge (servi) i da vam iz dana u dan gutamo svaku kapljicu vašeg veličanstvenog sjemena! ka Haha Baljo samo operi pakaš kozi pa je zadovolji kao što si vjekovima ionako ruke primirisi ovog trena, sigurno dismri na vnogo kad si se briso po pakašu pošto švabo neda istočnjaku vode nego smrde ko psi, fuj

Haha

Čuj ovog bolesnika izgleda da više ne pije terapiju pa ovako piše. Treba njega poslati u bolnicu ka Ne pijem dok Paja vozi * A ŠTO TI SMETAM JA? PA TO SAM JA - TVOJ HAHA? DOKOLIČARSKI DEGENČIĆ PODSTANAR U SVOJOJ MEMLJIVOJ SOBICI, IMAM MOBITEL I KOMŠIJIN INTERNET I VOLIM MUSLIMANE? PA ŠTA? VOLIM IH, ETO, DO POSERA JA, NEKA SE ZNA! HA HA HA Haha, fašistički tvoj Haha. I znam, staru mi prangijate svi, ali vidi: Ja volim to, jer upravo sam ja jedno smeće maleno!

Haha

I HVALA Vam do neba braćo moja muslimanska na ovim lajkovima, jer ja živim od lajkova, pa vidite li koliko ih sam sebi pucam ili ne??!!?? HVALA vam na svemu , a pogotovo što ste nas, genocidnu žgadiju napravili svojim velikim debelim tvrdim batinama i stotinama godina nas punite onako kako mi volimo i kako nam dolikuje! Allah vas nagradio sve i jednog, i nastavićemo da vam budemo sluge (servi) i da vam iz dana u dan gutamo svaku kapljicu vašeg veličanstvenog sjemena! Allahu Ekber!!!

*šugovane

Baljo samo operi pakaš kozi pa je zadovolji kao što si vjekovima ionako ruke primirisi ovog trena, sigurno dismri na vnogo kad si se briso po pakašu pošto švabo neda istočnjaku vode nego smrde ko psi, fuj ka Hahahah baljo * mojne zaboravit lajk opalit samom sebi dečici li ti se sitnoj iznjamke u one malene koščice krepane akobogda !

вaнаго

срби су говна која само треба убијати клати и протјеривати. то је најпоганија каста и окот који на свијету постоји. србе треба само убијати. мтер ли им српску јбем у мтери, из босне ћемо их истјерати кад тад. погана лажовска ђецоубилачка говна. нема у овој земљи педља земље њихове. kлати и истребљивати говна на сваком кораку. мтер ли им у мтери јбем српску прљаву јадну. само kлати сваkи дан!!!!

Ohohoho

Što si išao,trebao si manje laprdati i potpisivati gluposti..

Haha

Kako ovaj glupi lopov Okuka može s ovolikom glavom stati u debelo crijevo Dildoradu? Ne kontam? Mora da je Dildoradov anus podobre širine! E ja smećara braćo mila! I vi se onda čudite zašto i ja i moja stara volimo da nas prangijaju muslimani!?? Pa volimo eto, volimo! Štae! Muslimani su nama Tito ba! Allahu Ekber!

Dokle ovako?

Komentari su užas i uvijek isti, zagađenje

Evo dokle:

Komentari su užas i uvijek isti, zagađenje ka Dokle ovako? * Evidentno je da jedan ili najviše dva „pametna komentatora“ na ovom ****jivom portalu žele da se „njihov glas čuje“ i „da imaju šta za reći“, o bilo čemu, a da im najviše odgovaraju članci o ratu u Palestini/Izraelu, a šta se po pravilu završava sa psovkama, uvredama, ruganjem jednih drugima, nacionalizmu, mržnji, ruganjem žrtvama i ostalim stvarima koje su kod nas uobičajene, pa svaki članak ispod kojeg se može komentrarisati koriste da „navedu na svoju“. Kakav li je to (ili oni, mada sumnjam da ih je više od dva) degenerik zatrovanog mozga i ispranog (ne)znanja braćo draga! Molio bih uvaženog administratora da zabrani komentare ispod svakog članka, ili makar dozvoli samo one kojima se zna ime i prezime jer su linkovani s facebookom. Ovi retardi s komentara su više očajni , a ne smiješni...

Dok ne zabrane komentare, i TREBA!

Dokoličarski degenerik sa svojim upornim, višemjesečnim pljuvanjem po Sarajevu, Bosni, muslimanima, Bošnjacima, Bosancima i po svemu što ima veze za pomenutim je dozlogrdio svakom čitatelju ovdje. A isto tako i onaj sa psovkama i primitivnim uvredama ispod njega i iznad njega, i tačno se ne zna ko je gori. Treba zabraniti komentare, tačno. Ili ih dozvoliti onima sa pravim imenom i prezimenom pa da se zna ko piše i šta piše i da se eventualno može potražiti odgovornost od tih komentatora. Ovako, kao dosad je stvarno degutantno, prostački i primitivno do zadnje mjere. Mora postojati neko odgovorno lice koje dozvoljava sve to. I ako to ne uradi, kako je (za pohvaliti) i uradio u zadnje vrijeme na većini tekstova, onda tražiti i njegovu odgovornost za ovo verbalno trovanje. Lijep pozdrav svima i sve dobro.

Derim

Moram sakriti ove slike od djece , inace ce dobiti traumu ako vide ove lobanje. Braco draga , zar moze va gina izbaciti ovakvu pogan.

Guest

štimaju ti da crkneš

Lala

Eto sad znate velikani kako je nama penzionera boraviti u svojim domovima bez dovoljno hrane ,lijekova osvjezavajucih napitaka,blindirani u prostoru bez klime,zraka,nehumano zivotarimo i molimo boga da nas uzme sebi a vama svima produzi zivot ali u ovakvim uslovima

Lala

Zelimo vam mi penzioneri sa minimalcem da zivite 100 god.u ovakvim uslovima kao nasi bez klima,zraka,lijekovau blindiranom prostoru

Zenica

Da je sreče ležo bi ti već odavno u Zenici bez klime i to na odijelu gdje su samo osudjeni islamisti .

Neka vas pišite Srpskim jezikom

* mojne zaboravit lajk opalit samom sebi dečici li ti se sitnoj iznjamke u one malene koščice krepane akobogda ! ka *šugovane Baljo piši ljepse Vukovim pismom Kad svoj nemaš

Bolesni um zna ćirilicu

срби су говна која само треба убијати клати и протјеривати. то је најпоганија каста и окот који на свијету постоји. србе треба само убијати. мтер ли им српску јбем у мтери, из босне ћемо их истјерати кад тад. погана лажовска ђецоубилачка говна. нема у овој земљи педља земље њихове. kлати и истребљивати говна на сваком кораку. мтер ли им у мтери јбем српску прљаву јадну. само kлати сваkи дан!!!! ka вaнаго Vid ovog bolesnika sunce ti😆😆😆 Ti se brale na leđa trebaš vezati😆😆 ovaj će se neđe raznijeti u pm

Glupani, Lažovi i Degenerici

NAROD KOJI JE RATOVAO SA SVIM SVOJIM SUSJEDIMA, NAROD KOJI JE IZAZVAO RATOVE SA SVIM SVOJIM SUSJEDIMA. PRETVORIO SVE SVOJE VOJNE PORAZE U POBJEDE. SLAVI SVOJ NAJTEŽI PORAZ U ISTORIJI (KOSOVSKU BITKU) KAO NACIONALNI PRAZNIK. NAROD KOJI JE BJEŽANIJU SVOJE VOJSKE NA KRF (GRČKO OSTRVO) U I SVJETSKOM RATU, ISPRED AUSTRIJSKE I NEMAČKE VOJSKE OZNAČIO U ISTORIJI KAO TAKTIČKI MANEVAR. KOJI JE POBIO, IZDAO ILI PROTERAO SVE SVOJE VOĐE. ČIJA EPIKA (NARODNE PESME) JE ZASNOVANA NA POZIVU NA OSVETU I MRŽNJU. ČIJI JE PREDSEDNIK PROGLAŠEN RATNIM ZLOČINCEM, A ONI GA PONOVO IZ ZATVORA KANDIDUJU ZA PREDSEDNIKA.KADA SE SRETNU U RADOSNOM USHIĆENJU JEDAN DRUGOM PSUJU BOGA, MAJKU, SESTRU, DETE, HLEB I SUNCE. NAROD KOJI JE U DOBA KOMUNIZMA RUŠIO I ZAPUŠTAO SVOJE BOGOMOLJE. ČIJI NACIONALNI INSTRUMENT – GUSLE – IMA SAMO JEDNU ŽICU I TO NAPRAVLJENU OD KONJSKE REPNE DLAKE. NAROD KOJI DRŽI ZA SRPSKOG PISCA ČOVJEKA ČIJI ROMAN POČINJE SA BISMILLAHI RAHMANIR RAHIM (DERVIŠ I SMRT). ČIJI REFORMATOR JEZIKA, VUK KARADŽIĆ, JE NOSIO FES, TURSKU TRADICIONALNU KAPU.NAROD KOJI JE SVU SVOJU HAJDUČIJU, PLJAČKU I OTIMAČINU OPEVAO U JUNAČKIM PESMAMA. NAROD KOME JE JE USPELO DA PO PRVI PUT U ISTORIJI UČINI DA IH NAPADNE VOJNI SAVEZ HRIŠĆANSKIH ZEMALJA I ZAUSTAVI GENOCID KOJI SU ONI POČINILI NAD MUSLIMANIMA....

🔥🔥🔥🔥

I HVALA Vam do neba braćo moja muslimanska na ovim lajkovima, jer ja živim od lajkova, pa vidite li koliko ih sam sebi pucam ili ne??!!?? HVALA vam na svemu , a pogotovo što ste nas, genocidnu žgadiju napravili svojim velikim debelim tvrdim batinama i stotinama godina nas punite onako kako mi volimo i kako nam dolikuje! Allah vas nagradio sve i jednog, i nastavićemo da vam budemo sluge (servi) i da vam iz dana u dan gutamo svaku kapljicu vašeg veličanstvenog sjemena! Allahu Ekber!!! ka Haha Ajde bar si priznao da su ti preci Pravoslavci ukratko Srbi

🔥🔥🔥🔥

Ajde bar si priznao da su ti preci Pravoslavci ukratko Srbi ka 🔥🔥🔥🔥 * Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski! Jer nisu oni nas džaba 550 godina prangijali i pravili nam djecu, braću i sestre. Prava je istina da smo mi srbi i napravljeni od muslimanskog sjemena! PET I PO VIJEKOVA GUTANJA MUSLIMANSKOG SLATKOG SJEMENA KOJI SU MOJI PREDACI GUTALI DEFINITIVNO JE OSTAVILO SVOJ TRAG! DA DA! Braćo muslimani, OBOŽAVAMO VAS!

Ne pijem dok Paja vozi

* ucinlob u italsop agejn aberT .ešip okavo ap ujiparet ejip en ešiv ad adelgzi akinselob govo juČ!! ka izov ajaP kod mejip eN caropsajid oičuan tasip okapoan omas abert itasip okavo. A en okak is it oasipan

izov ɒįɒꟼ ʞod mɘįip ɘИ

caropsajid oičuan tasip okapoan omas abert itasip okavo. A en okak is it oasipan ka Ne pijem dok Paja vozi * ɔɒɿoqƨɒįib oičυɒn tɒƨiq oʞɒqoɒn omɒƨ ɒdɘɿt itɒƨiq oʞɒvo. A ɘn oʞɒʞ iƨ it oɒƨiqɒn

/ Najnovije