Dodik se naljutio na Grlića Radmana pa kazao: "Hrvatska je bila agresor na BiH, a Srbija nije!"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Bravo Mile, isprazni mooda na imbecila. I ja bi.

Haha

Bravo Mile, isprazni mooda na imbecila. I ja bi.

UKIDANJE ETNIČKE ČEETNIČKEE!!!!

OBAVEZNO UKIDANJE ČEETNIITETA!!! NE MOŽE POSTOJATI VIŠE TVOREVINA ZASNOVANA NA GENOCIDU, SILOVANJU, PROGONIMA, MUČENJIMA, PLJAČKANJU, UBIJANJU DJECE... TO TREBA PROMTNO IZBRISATI IZ POSTOJANJA!!!!

Role

Uloga HR je kompleksna u ratu u BiH ali da se Dodik poziva na presuda suda hahahahahahahaha postao je senilan hahahaha

***

***

Ukida se 23% ISIL Tvorevine

OBAVEZNO UKIDANJE ČEETNIITETA!!! NE MOŽE POSTOJATI VIŠE TVOREVINA ZASNOVANA NA GENOCIDU, SILOVANJU, PROGONIMA, MUČENJIMA, PLJAČKANJU, UBIJANJU DJECE... TO TREBA PROMTNO IZBRISATI IZ POSTOJANJA!!!! ka UKIDANJE ETNIČKE ČEETNIČKEE!!!!

BRKICA

MILE JEDI ****A

Zar se i vama ne čini

Da dodo nije u dobrim odnosima sa svojom hanumom. Samo trci okolo da se svađa i laže. Nikad da provede vrijeme sa prvom damom šumske

X xv

JNA JE BILA SRPSKA

Ober ...

... odvratna dva lika. Uopste nije bitna tema...teski fuj!!

Karrabaja

Da se ne bi naljutio neko od vas dvojice nakaza,**** vam pas ***** obojici

laki je

malo nervozan...

Da ali

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Brko

Nezna se koji je veci nacionalista.

Laxative

Agresija Mile, agresija a ne građanski rat lažljivi međede.

***

***

/ Najnovije