Dodik: "Schmidt će na Sudu morati objasniti mnoge stvari, budućnost BiH su ugrozili stranci"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ende

Džaba laješ Milokrade. Gotov si.

Komšija

Visoki predstavnik nije dužan nikom ništa objašnjavati a pogotovu ne kriminalcima poput ovoga.

Bilo ...

... kako bilo, ti si papak!!!

Jabuke i svinjetina u skolama?

***

Mora se

Jasno je nama Milokrade ko, gdje i šta mora. Jedino ti MORAŠ da se pojaviš na sudu BiH u Sarajevu glavnom gradu BiH.

Koel

Ti ides u cuzuuu pa sebi tamo objasnjavaj nema ti spasa ili bjelstvo sto je i najavio helez

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Farmaceut Ilija

***

Lijepe riječi su ukras!

***

Vidividi

Krkljusa treba odmah uhapsiti i sprovesti u istrazni zatvor zbog mogucnosti bijega u rusiju,srbiju ili kipar gdje ima svoje nekretnine.

Bosnjaci mrze Dodika jer je Srbin i

za razliku od njihovih politicara. Covjek nema oraha u dzepu i legitimno je izabrani predstavnik iza koga stoji pola miliona gradjana

***

***

ĐesLopov

Kad ono Dodikov pravni savjetnik (a ne advokat) nelegalniji od Schmidta, nema pravo pojavljivanja na sudu, a sud BiH naziva kompromitovanim. Čuveni advokat ne zna osnovne pravne procedure, da ne može da nastupa u drugoj državi bez posebne dozvole!! Bravo Dodik, ima da propadneš kao .ido kroz ćega.

/ Najnovije