Dodik sa Cavusogluom: Oživjeti ideju sastanka s Erdoganom, Milanovićem i Vučićem

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hercegovac u Bosni

Pravoslavci iz BiH se izjašnjavaju kao Srbi, Bošnjaci se ne izjašnjavaju kao Turci. To je velika razlika ali djaba govorit.

Dobrinjac

Turci nam pomazu pravo.. isto k’o i Rusi!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Hmm...

Boga mi , ne miriše na dobro za narod BiH

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Guest

Guest Ko su ta trojica sto bi o BiH donosili odluke? Imaju oni svoje drzave nek tamo sredjuju stanje. Mnogiiiii u BiH i ne znaju gdje su te " pametne " glave.

Haha

Hrabrost vjere Inicijativa da prijatelji iz Turske pomognu obnovu jedne džamije u Bosni potekla je prije oko tri godine, prilikom posjete predsjedavajućeg Predsjedništva BiH džamiji "Alija Izetbegović" u Istanbulu. - Rogatica je jedan od najznačajnijih gradova u povijesti Bosne i Turske. Ovo mjesto bilo je najveći regrutni centar Osmanske imperije. Odavde su u Istanbul išli najbolji studenti, ovdje su se rađali najbriljantniji i najhrabriji Bosanci. Jedan od njih zvao se Šedžaudin i po njemu je ova džamija dobila ime. A Šedžaudin znači "hrabrost vjere" - kazao je jučer reis Turci i Bošnjaci - Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turčin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i zato predlažem da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vičemo da nismo i sve što više vičemo da nismo, oni sve više viču da jesmo. I mi jesmo Turci, po našem povijesnom sjećanju, povijesnom određenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci - kazao je jučer prof. dr. Cerić.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras !

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras !

hrkljus

Lijepe riječi su ukras !

Dogovorite se sami...

Dodik kao zeli neki dogovor i trazi trilateralu, a sam zna od toga nema nista jer on nece da se dogovori... Sve bi oni mogli kad bi samo htjeli....

Bolje putin ,vucic i dofik

Sta sa BiH ima Turska i tko me je palo na pamet ta idiotska ideja da se zove milanovic ruski agent zvani stakor ? Zovite onda odmah putina ili lavrova ,vucica i dodika pa nek vas lijepo podjele kad ste idioti. Sta Turska ima sa BiH,jel se oglasila posljednih godina osim sto je ulagala ogroman novac u srbiju,a milanovic koji u ime rusije sve radi da u BiH izazove rat,a vi biste ga zvali ? Fuj ! Nadam se da patrioti to nece dopustiti.Imate EU NATO,SAD Veliku Britaniju i visokog predstavnika,pa ako treba nela oni sudjeluju,ali milanobic turska i srbija daleko im kuca.

Miki

Koji klinc oni da razgovaraju o BiH ,zar mozemo dopustiti da padamo u ruke drugih

/ Najnovije