Dodik: Putin nije ništa rekao protiv Bosne i Hercegovine, ali je poručio...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Da mi je vidjeti da Bjaden ovako lično razgovara za Komšićem i Džaferovićem ... nego šalju neku sitnu buraniju, to samo može značiti da su se Putin i Bajden dogovorili da podjele državu...

Reko mu Putin da nodi masku i pere ruke hahaha koja budaletina!

.

Srbin

Ne kontam da čitav svijet naziva narode islamske vjeroispovjesti muslimanima što je to na području ex Jugoslavije takodje bilo a sad je ko "opasno" to i uvredljivo.... Odakle je to?

Marsal

Nema sanse da je ovaj međed prisao blizu putku, mozda su imali online sastanak

Marsal

Putin je rekao laktaskom vepru da se dobro nasapunja kad se kupa i pere zube redovno. Dolaziti ovako masan i ulojen kod mene nece moci vise, porucio je malesni putin.

putko nije loš , radi za svoju zemlju

šta radi dodo kad se nakrka ? prvo prevrne korito a onda nasrće na svoju domovinu

Guest

Bože dragi daj bar mrvicu pameti ovim budalama pa da nikog ne vrijeđaju. Ako nekog ili nešto kritikuješ ili o nečemu imaš drugačije mišljenje onda to radi kao normalan čovjek a ne kao nitkov.

/ Najnovije