Dodik protestirao Agiusu, traži da Karadžić ne bude upućen u Veliku Britaniju

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Godinama priča kako ne priznaje taj sud, pa sad i njima šalje pisma. Ne odlučuje taj sud ništa. To je sudijama došapnuto iz viših sfera da Radovan mora među opasne muslimane.

PetarM

Nek rikne u taj zatvor. A kad je Mile toliko bitno sto ne ide on tamo kao branitelj ovaj ratni zločinac?

Aha

Šteta što krepaše ona dva džukca, Alija i Franjo, da mu prave društvo!

Mirko S.Kojotovski

Odmetnuti član predsjedništva hahaha. Prvo podržao Izrael u ime predsjedništva a sada Karađića.

Da

Tako je Mile, tako i treba! Kad se Muslimani odreknu i osude islamskog fundamentalistu, Aliju Izetbegovića, onda imaju pravo nešto da kažu Srbima u vezi Karadžića!

To ne moze

Tako je Mile, tako i treba! Kad se Muslimani odreknu i osude islamskog fundamentalistu, Aliju Izetbegovića, onda imaju pravo nešto da kažu Srbima u vezi Karadžića! ka Da ni u istu knjigu a kamol recenicu

I te kako može!

Tako je Mile, tako i treba! Kad se Muslimani odreknu i osude islamskog fundamentalistu, Aliju Izetbegovića, onda imaju pravo nešto da kažu Srbima u vezi Karadžića! ka Da ni u istu knjigu a kamol recenicu ka To ne moze <<

Dodik nije Srbin

On je bosanski Vlah.

/ Najnovije