Dodik potpuno pobjesnio jer je Schmidt došao u Banju Luku: "Naredio sam policiji da ga izbaci"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Duduk pravi

Koga ćeš ti jado izbaciti.Uhljupe srpski

071

I sta je bilo sa povecanim platama i izbacivanjem Smita kad si se probudio?

user1651184878

Pa hajde vise izbaci ga po 100 ti put prijetis mišu. Hajde otcjepi se konacno svi cemo glasat da odete ali ne znate gdje.

Sarajevo bih

****************

Dusko dugoskuo

E moji podanci. Sjetih se i vaseg starog nadimka - suncokreti. Bas me zanima koliko nisko tj duboko mozete da idete u zelji da se docepate 49% BiH.

Hahahaha

Drogerija laktasi

Derim

Nisam znao krme , da si kupio i banjaluku , je bao ti svoju goricu u prkno.

Šuti kmetu mater ti jebem u šubaru.

E moji podanci. Sjetih se i vaseg starog nadimka - suncokreti. Bas me zanima koliko nisko tj duboko mozete da idete u zelji da se docepate 49% BiH. ka Dusko dugoskuo

tuner

i izbaci li ga hahhahhaha

BeoWolf

Vas bi mogao gospodin uskoro lansirat HIMARS sistemima direktno za Beograd

Čuuuj paščeta

A koga ti to istjeruješ sa tuđeg posjeda **** ti tvoju Goricu i svu unučad Ovo je naša država i mi se pitamo ko smije da hoda .Ima od nas dozvolu da ima pravo kretati se po cijeloj našoj Državi BiH.

I sta bi

Sakrio se garant pa ga nisu mogli naći. Prepao se od tebe hahhaha. Ma sta si danas pio

boš-novinarstvo

pazi ti pisanija ove muminske momčadi iz našeg radijona! vele, samoproglašeni vožd... e moja hamerička omladino, izgleda djamijica slabo fercera...?!

BABABOBOBIBIBUBU

pazi ti pisanija ove muminske momčadi iz našeg radijona! vele, samoproglašeni vožd... e moja hamerička omladino, izgleda djamijica slabo fercera...?! ka boš-novinarstvo Ma dobro to... Nego izbaciše li ga? Zna li se šta? Je li pružao otpor? Kakva je sada situacija u Bosanskom Aleksandrovcu? Je li napeto? Je li se Schmidt ukakio od straha kada je čuo šta mu diGDo sprema?

/ Najnovije