Dodik poručio iz Beograda: Rusi su izazvani da napadnu Ukrajinu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Osim ovog na kraju kako je sada Rusija kao "bogata" (ahmm...)), sve ostalo Mile dobro rekao. Rusija je isprovocirana na ovo, zato sto Amerikancima odgovara ovaj scenario. Rekao je to najvjerojatnije iz ne tako dobrih poriva, ali ja ne bih bio "objektivan i nepristran" da mu sad ovu ne pohvalim. I corava koka zrno kljucne, vele u nasem narodu...

Guest

Trebate tražiti saveznike u komšijama s kojim živite, ne s nekom dalekom Rusijom. Od komšija samo bježiš od razgovora i sve radiš da ne dodje do dogovora, mada komšija ti je brat najbliži samo se ti praviš da nije tako.

HashimQ

Pa zar nije Ukrajina napala Rusiju Mile?? Ti si izgleda od straha od otmicu ili kako će te Bosanski Isil da te ucmeka skroz prokupao???

Bosanac

***

Neno

E sto mu to puno znaci sto mu ti neces udariti sankcije

TNT

Dodik poručio iz Beograda: Rusi su izazvani da napadnu Ukrajinu... Hitler je takodje bio izazvan da napadne Poljsku a pslije i cijeli svijet, pitanje je isto, u oba slucaja cime to !? Razlozi koji oni navode ne prihvata niko osim njihovih saveznika ili simpatizera. Da, i sam Hitler je imao svoje simpatizere kao i saveznike i svi znamo kako su oni zavrsili. Dodik ne samo da je sipatizer Putina nego bi mu najradije bio i saveznik kada bi to od njega Putin zatrazio. Kako god da se ovaj Rat u Ukrajini zavrsi ... Dodik ce poslije rata izaci kao jedini sigurni Gubitnik, ko god tamo da pobijedi.

Kija

Putin. .....dobronamjeran ....jeste tako ko i ti što si dobronamjeran.....fašiste i jedan i drugi......***

Name

Ama misu nebitni, ti si samo greska, nista drugo.

Guest

Guest Pa naucite jednom geografiju.Bosanski pravoslavac,bosanski musliman i bosanski katolik. Svi koji su rodjrni u BiH se tako nazivaju. Evo primjera: Katolicka crkva u BiH-Sarajevo Pravoslavna crkva-Sarajevo i ono kaf paprikas pelcovanih kaze muslimani je pokvareno. U BiH imaju bosanski muslimani. Uzmite svi rodne listove i procitajte sve ce vam biti jasno. Nema ni ono bosanski srbin ili hrvat u Bi H nema toga. A sto ste iskompleksirani to je drugo. Ima u BiH UZP i cetnika to je ok.

/ Najnovije