Dodik poručio da prekida svaki kontakt s američkim i britanskim diplomatama i ambasadama u BiH

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MAN

Zabraniti politicko djelovanje strankama koje podrzavaju secesionizan, separatizan, velikodrzavne projekte. Zabraniti politike sa imenom stranih drzava jer provode njihove velikodrzavne projekte. Pokusavaju se prikazuati strankama “politickih naroda”. Treba zabraniti dvojno drzavljanstvo sa susjednim drzavama zbog njihovog malignog i po drzavu i drustvo BiH opasnog uticaja. Dati im do znanja da u Bosni nemaju svoje narode!

Dodik je CAR

Skidamo Kapu

Vi ste samo SLUGE Okupatora bili i ostali

Neki vise vole Srbija, a neki Hrvatsku nego svoju postojbinu BiH. Bosna ce ostati onima koji je vole. Oni ce je sacuvati. Secesionisti voljno, Bosna kaze: kud koji nemili moji. Bosna Bosancima! ka Bosna Bosancima

amerika i engleska bit će

zemlja proleterska!!

hahahahahahaha

***

hahahahahahaha

Neki vise vole Srbija, a neki Hrvatsku nego svoju postojbinu BiH. Bosna ce ostati onima koji je vole. Oni ce je sacuvati. Secesionisti voljno, Bosna kaze: kud koji nemili moji. Bosna Bosancima! ka Bosna Bosancima hahahahahahahahahahaha

Mentor

Tako on svojim mentorima i onima koji ga dovedose na vlast ?

Habuhabuhabu

Ko bi s njim da kontaktira. Vjerojatno odu da se izrigaju kad se ukaže u novinama ili na ekranu. Onda im bude ljepše i lakše.

***

***

Predlazem...

...da interese kobajagi drzave rs pred USA i UK preuzme drzava Bosna...

Xaxaxaxx

***

Guest

Hahahahah, kakav kreten. On stvarno misli da je bitan.

Ase

Lijepe rijeci su ukras

Lijepe rijeci su ukras

Lijepe rijeci su ukras

Ert

Lijepe rijeci su ukras

Milojko

***

Habuhabuhabu

***

Ograda

Ne prekida Dodik, nego će po njegovoj naredbi to uraditi NARODNA skupština.

¨tvrdi da američke i britanske diplomate¨

Jedna americka diplomata... :))))

/ Najnovije