Dodik ponovo bulazni i vrijeđa: 'Bošnjaci finansiraju Murphya, dobio sam informacije iz SIPA-e'

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nemoj tako, nije lijepo zavist pokazati

Ti ga dobijas od Pedofilija pa te niko ne proziva.

***

***

***

***

***

***

Role

Ima se i može nam se tako da povuci dim hehe

Manji entitet

Finansira kosovske teroriste koji su na platnom spisku . Jedini registrovani teroristi su sad trenutno srbi sa Kosova

GT entitet

Entitet nebi ni postojao da ga nije 95 spasila Amerika oni su jedini zaslužni za postojanje genocidnog entiteta. Njima trebate biti zahvalni za vaše postojanje.

071

Hajde sto je Dodik propala influenserica, nego je zabrinjavajuce ako jos postoje budale koje ovakve price smatraju obiljnim.

Panzer

Ko neka vijest.Ovi ambasadori u trećerazrednim zemljama,kakva je naša,podložni su mitu i korupciji.Tako je svugdje.

USA

Ameri su tebi došli glave oni te doveli oni te i uništili. I rusima se** za tebe i oni te smatraju obicnom b***

ne pijem dok Paja vozi

***

Ana

***

Ko voli serije,

Evo jos jedne za danas. Glavna uloga dodick. Prica ista, guslanje, trljanje, iako, mislim, da to rijetko ko gleda i slusa. Dosadan, otrcan.

ne pijem dok Paja vozi

***

ne pijem dok Paja vozi

***

ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

ne pijem dok Paja vozi

***

ne pijem dok Paja vozi

***

Samo dugmici ostali

😅😂😅😂🤣🤣😅😅😂🤣😂😅😅😂🤣😂😅😅😅😂🤣🤣😅😅😅😂😂🤣😅😅🤣🤣🤣😂😅😅😅😂😂

ne pijem dok Paja vozi

***

Bosanac

***

Kuri ga bolac

Nitko mu ništa nemože; krade,psuje,vrijedja,omalovažava i krši sve moguće zakone i ustav.Tužiteljstvo i sudstvo okreću glavu i ganjaju kokošare,a Schmidt priča priče i baljezga zabavljajući javnost.

Nana

Bijedno i jadno spominjati ovog tipa. Treba ga ignorirati. Ali ne. Treba ga svakodnevno spominjati kako bi se dala mogucnost prostacinama da stalno pisu jedno te isto. Bar da upotri**** mastu.

***

***

tuner

covjek intenzivno unistava RS i to zna samo on i njegovi nalogodavci. I opozicija u entitetu. A novinari se upale kao zub kutnjak da pljuju.

Žvaljo

Ja budale braćo draga. Kad se sjetim njegovog hvalisanja kad je prodao telekom. Te on ima 200 miliona na potpisu, te bolji dio BiH. Jaro nije ti marfy kriv što si upropastio i pokrao pare

Tatar

E ***** I tebe i onoga ko ti to reče.Daj čovječe bježi već jednom pa zar ti moraš di kraja svog života biti dežurna b*** srpskog naroda.

Bosna Bosancima

jednom je optuzio Escobara da je uzeo 10 mil $ mita, sada Marphia… ovo bi trebalo istjerati do kraja, ko mu je izvor, dokazi, ako nema, u prdekanu zbog klevete

Neznalico

Entitet nebi ni postojao da ga nije 95 spasila Amerika oni su jedini zaslužni za postojanje genocidnog entiteta. Njima trebate biti zahvalni za vaše postojanje. ka GT entitet Neznalico amerika je spasila federaciju, a bombardovala vojsku republike srpske. Tebe u svedskoj nisu nista naucili.

OPASNA LAŽ

Ova izjava MORA biti ispitana ko to širi laži da li Dodik ili SIPA.a i da se osudi i zatvori.

***

***

Ne pijem dok Paja vozi

*** ka ne pijem dok Paja vozi Još si u 😱 Ne brini se sad će socijala

***

***

/ Najnovije