Dodik ponavlja staru priču: Srbija i RS da budu jedna država

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nema

pa bakire medjeju smedji, gdje je Republika BIH?? vracanje ljiljana kao zastava Republike BIH?

Pravopis

Komentar izbrisan zbog govora mržnje

Da

I biće. Ne treba da žive sa onima koji ih mrze i žele da ih nestane.

Bošnjak

Ko to zabranjuje Dodiku da živi sa svojim Srbima? Savjet pirtalu da ne objavljuje ove gluposti. Taj samo što ne počne pričati (ako mu već ne spremaju savjetnici govor) o "nebeskom porijeklu". A tako ozbiljnijih tema ima...

domaci gost

Svi Srbi u jednoj drzavi. Bilo bi lijepo i njima i onima oko njih sa duplim kineskim zidom izmedju. Cujem da ih ni pingvini ne vole.

Aha

Svi Srbi u jednoj drzavi. Bilo bi lijepo i njima i onima oko njih sa duplim kineskim zidom izmedju. Cujem da ih ni pingvini ne vole. ka domaci gost A ko to vas voli?! Pa vi ne znate ni ko ste!

Bošnjak

Ovako su izgledale "historijske težnje ovdašnjeg srpskog naroda" kojeg Dodik prestavlja: https://www.google.com/amp/s/akos.ba/adil-zulfikarpasic-put-u-focu/amp/

Aha

>>Ovako su izgledale "historijske težnje ovdašnjeg srpskog naroda" kojeg Dodik prestavlja: https://www.google.com/amp/s/akos.ba/adil-zulfikarpasic-put-u-focu/amp/ ka Bošnjak<< Prestavlja?! Pa ti nepismeni jadniče prvo nauči srpski jezik pravilno, pa onda nešto "pametuj" drugima.

Bošnjak

@Aha, dakle riječ je bila o namjerama zločinačkim za kojim žali Dodik - tu greške nema. *Predstavlja I na bosanskom jeziku se isto piše ali o tome nije bila riječ. Malo više kulture i tolerancije kao i logičkog rezona, molit ću.

/ Najnovije