Dodik po starom umjesto o posjeti Lavrova: Rekao sam Palmeru da BiH nema smisla

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost1

A je li ti Palmer rekao da ti nemaš smisla?!

Drr

F U J

Koel

I ti ces krepati i zavrsiti u bosanskoj zemlji kolko god se opirao i doci ce normalniji srbin koji razmislja racionalno mladji pametniji ne brini nista mi bosnjaci imamo sabura

L

Buahahahaahahaahahaaaaa

071

E budalašu, ništa ti više nije preostalo nego da opet nosaš onu zastavu po Predsjedništvu kao fikus. Inače vam svima šuplje već duže vrijeme na prolaze.

Martić

Čovjek je najutjecajniji političar u RS-u izabran glasovima birača. Njegova riječ ima težinu jer iza njega stoji srpski narod. Zato ga nemojte podcjenjivati. Tko stoji iza Komšića? Nit narod njegova oca nit žena Sabina.

Baš tako

Čovjek je najutjecajniji političar u RS-u izabran glasovima birača. Njegova riječ ima težinu jer iza njega stoji srpski narod. Zato ga nemojte podcjenjivati. Tko stoji iza Komšića? Nit narod njegova oca nit žena Sabina. ka Martić

Bosna Bosancima

Pitanje Bosne je jednostavnije i lakše riješiti i od pitanja obnove državnosti i Hrvatske a osobito i Srbije. Dok u Hrvatskoj imamo na perifernim krajevima razne narodne manjine koje bi i dalje živjele u zajedništvu hrvatske nacije po svojim specifičnim navikama i običajima, dotle je Srbija najsloženija od svih država i ne samo u tom dijelu Europe: tu su: Mađari, Rumunji, Vlasi, Bosanci, Arbanasi, Bugari, Makedonci, Cigani, itd., kao narodne manjine u ukupnosti srbijanske nacije. A na vjerskom pak planu tamo postoje: pravoslavci, muslimani, katolici, protestanti i ateisti, itd. Da i ne govorimo o specifičnosti starije povijesti svih tih sjedilačkih! ‘narodnosti’, jer su samo Srbijanci – došljaci, ako koji žele ne samo vladati svojom voljom nad svima, nego i – sve ih prije ili poslije posrbiti. U Bosni nema ni većih narodnih manjina, postoje vjerske zajednice, tu se i dalje govori jedan te isti jezik, a na istom prostoru je obnovljena i država Bosna praktički jednaka po unutrašnjoj strukturi iz predrimskog, rimskog i postrimskog perioda, osobito u doba dinastije Kotromanića (koja još nije posve izumrla, jer ima još živih Tvrtkovića).

Herodot

Čovjek je najutjecajniji političar u RS-u izabran glasovima birača. Njegova riječ ima težinu jer iza njega stoji srpski narod. Zato ga nemojte podcjenjivati. Tko stoji iza Komšića? Nit narod njegova oca nit žena Sabina. ka Martić Izabran glasovima polupismenih papaka jer im pricaju bajke. A glupaka lako navesti na tanak led. Isto kao i ovi ovdje. Zar ono iz Banovica juce, i ono od prije par godina kad se onaj krezavi 'drao' enoo iih, Bakireee, Sebijaaa, moze ista pametno izroditi? Tako i u RS. Molim lijepo da clanove porodica ne dirate. Nisu oni tjerali svoje potomke u politiku. Bar vecina nije

Historcar

Bosna Bosancima - Bosancima 23% od BiH. Ostalo Srbima i Hrvatima.

071

@Martić Isto kao i SDA u Federaciji. Malo glasaju mrtvi, malo se šaraju nepodobni listići, malo se vade listići iz dijaspore....

HD

Da bi sacuvao ono sto je opljackao od Srpskog naroda Dodik mora da se drzi ove retorike , a to sto rs nemoze da prezivi ni jedan mjesec , a da se ne zaduzi kao da je to njemu bitno !

Uh

@HD, Šta to vas boli briga za RS. Ostavite nas na miru, i nama odmah bolje. Ne želimo da živimo sa ljudima koji nas mrze, a i sve druge koji imaju bilo kakve prijateljske odnose sa nama. Odj....e od nas. Što se više jadnici jadni ne okrenete sebi, jer imate i previše problema.A, o zaduženjima bolje da ne pričate vi, koji niste ništa bolji od nas.

HD

@Uh. Napravili ste u rs etnicko ciscenje, genocid i da ne nabrajam koja sve zvjerstva , a ti sada meni kazes " ostavite nas na miru ". Ostavite vi na miru drzavu BiH , a specijalno Dodik . Vas ne voli ni rodjena majka , a ne ja. Zasto ja da vas volim . Imate rezervnu drzavu pa ako ti se ne svidja , razguli !

Je

Što je rekao , a što nije tačno?! Hoćete da kažete da je BiH funkcionalna država?! I da se stranci ne miješaju?! Dodik ispravno zastupa stavove i interese Srba i RS. Ima našu potpunu podršku!

HD

@Je. Isti taj Milorad svako malo ide u Beograd po pamet, a na dnevnoj osnovi se sastaje sa Ruskim ambasadorom u BiH . Ista stvar je sa Covicem . Niko od njih dvojice nemoze donijeti ni jednu odluku bez aminovanja Beograda i Zagreba , a oni gledaju svoj interes i koce BiH u svakom pogledu .

Gh

Bosnje zacepite i hvatajte se turske gdje vas ceka vas voljeni sultan, kojem se tako divite i mirna bosna.

AB

Re Gh . Srbadijo nemojte se daleko udaljavati od traktora . Prodace vas Ronhil za kutiju cigara !

/ Najnovije