Dodik: Ovdje nema novinara - "Živjela Srbija, živjela Rusija, živio RS"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Nevjerovatno koliko me ovaj krkan podsjeća na krmka svak puta kada ga vidim!

Juka

Takozvana rs genocidna tvorevina će nestati,rusiju će unistiti nato i ukrajina ,a srbija ode u Nato i Eu. A duduk vjerovatno ode u 3lpm

Ljiljan

>>Nevjerovatno koliko me ovaj krkan podsjeća na krmka svak puta kada ga vidim a ja odmah ogladnim jede mi se slanina i peku a ja uopšte nejedem svinjetiu a toj je siguran uticaj moje dnk!

.,.

Nevjerovatno koliko me ovaj krkan podsjeća na krmka svak puta kada ga vidim a ja odmah ogladnim jede mi se slanina i peku a ja uopšte nejedem svinjetiu a toj je siguran uticaj moje dnk! ka Ljiljan ___ Haj' ti nama svojim riječima prepričaj šta si htio napisati... Ovo ti ni Tito dragi ne može skontati... Malo si pogubio.. Da ti nemaš neki oblik intelekgualne retardacije?

RS

Minder mahala se opet upalila sa provaljivanjem. Koji jad od naroda. Pravi podanici.

.

Zaboravio je Madjarsku, Deutschland i Frau Merkel

Bosanac

Minder mahala se opet upalila sa provaljivanjem. Koji jad od naroda. Pravi podanici. ka RS lajete prijetite zivotinje iz tvorevine

HashimQ

Nacionalističko rusofilno prase vrste baius bachincius neće još dugo, ili će u zatvor ili kod kakvog sveca na ispovijed, uživati u pokradeni neće, kako će ga samo cia da odradi... Nato mu priprema otmicu i izbacivanje iz helikoptera direktno na ćovketov kamenjar (ako ga prije njegovi ne otruju za lovu, kao zeca)

Guest

Guest Nece ni tebe biti pa ce gradjani bolje zivjeti.

HashimQ

I naravno eno danas naslova, zaista piše glupani da namjeravaju da ga otmu, da ga muče, u kontejneru, sa glasnu muziku i blještav svjetla. Baja ugrožen, do jaja. Treba primitivnom narodu baciti šuplju da je ovo atak na njega (koji samo malo podržava rusijicu majčicu i njene zločine, pljačku, ubistva i silovanja...) Koje budale, gigantskih razmjera!!

/ Najnovije