Dodik optužuje strane agenture za pokušaj razdvajanja Srba iz RS od Srbije

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne lupaj dodo

Vas srbijanci ne mogu smisliti. Pomiri se sa istinom. Uvijek vam je neko treći kriv

Leo

Kakva strana agentura crni Milorade kad imaju tebe da ih razjediniš svojim glasanjem u korist Vučića i glasanjem stanovnika rs u Beogradu ! Tebe Srbijanci vrijeđaju, a ne stranu agenturu !

Bosanci

Halo Bosanci, granica postoji, niko vas ne odvaja vise nego sto ste vec odvojeni. Pozdrav

Gotov je

Kmeči Mile al džabaaaaa. Uživam u plaču i kuknjavi ovog siledžije.

***

***

Ovdje je pak vise nakenjao nego istine

sto je rekao.... Ali u sustini, da, strane agenture rovare posvuda po svijetu, tako da barem to nije pogresno.

traktorist

krivi smo mi što smo ih pustili.. nema slobode dok se civilizirani svijet ne digne na noge. 10% SNSD banditske bagre porobilo komplet stanovništvo.. još se počeli petljati u unutrašnje odnose Srbije.. kakva je to bagra ! 🤬

Gost

krivi smo mi što smo ih pustili.. nema slobode dok se civilizirani svijet ne digne na noge. 10% SNSD banditske bagre porobilo komplet stanovništvo.. još se počeli petljati u unutrašnje odnose Srbije.. kakva je to bagra ! 🤬 ka traktorist Koga smatraš civiliziranim?

/ Najnovije