Dodik opet u svom nekom svijetu: Sa sebe skidamo klevetu iz Sarajeva...

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

X

Evo pravog nacina da se rijesite Sarajeva: svi srbi iz rs-a koji rade u Sarajevu trebaju dati otkaze i nikad vise ne doci! Sasvim jednostavno, bez svadje i ljutnje!

HEPA

Baš kontam da mi je pročitati kakvu KRKANSKU kolumnu...

@X

Evo pravog nacina da se rijesite Sarajeva: svi srbi iz rs-a koji rade u Sarajevu trebaju dati otkaze i nikad vise ne doci! Sasvim jednostavno, bez svadje i ljutnje! ka X Da a isto Bošnjaci iz Federacije a što rade RS isto trebaju dati otkaz isto bez svađe i ljutnje

Name

Stalno prica o tome kako ONI nisu krivi ni za sta. Konstantna zamjena teza u zamjenu za istinu. 100 puta izrecena LAZ postaje istina. Pokusali nacisti, i uspjevalo im je par 10 - tak godina. Poslije su streljani i povjesani. Znamo da se istorija ponavlja.

Knez

Cuveni I postivani bivsi sudija Blagojevic svojim poslednjim kolmunama zbunjuje I dojucosnje licno hvaljene licnosti,state se desi sa odrecnim tumacem pravde ?

/ Najnovije