Dodik odlikovao Putina u Moskvi: Dodijeljen orden koji su dobijali Karadžić, Mladić,...

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Biden

Lijepe riječi su ukras!

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

E svasta...

Na sta je nekadasnja Rusija spala...hahaha. Putin: Ima li bilo ko od drzavnika da nas posjeti? Ured: Nazlost nema, svi su na strani Ukrijine i misle da smo mi agresori. Putin: Bas niko nema? Ured: Ima jedan seoski lola iz Laktasa, hoce kaze da vas odlikuje. Putin: Sta ces, bolje ista nego nista...daj Mileta za sto... Hahahahaha

...

ciganija poprilicna

2ef

SUDOVI SVIJETA SU REKLI KO SU KARADZIC I MLADIC. SADA JE DODIK STAVIO I PUTINA U IST KOS I PRIZNAO MISLJENJE ZAPADA O OVOM RUSU.

HAHA, ¨sudovi svijeta¨, ooooo :))) NEPROCJENJIVO!

SUDOVI SVIJETA SU REKLI KO SU KARADZIC I MLADIC. SADA JE DODIK STAVIO I PUTINA U IST KOS I PRIZNAO MISLJENJE ZAPADA O OVOM RUSU. ka 2ef

dodo je car, ali zar ovaj mali

nije strašno bolestan i na umoru??? da se susreo sa mladim i vitalnim zombije joe bijedan-om, pa i nekako. ovako se sastao sa dvojnikom onog putina.

E svasta... eu države se otimaju da ugoste

>>Na sta je nekadasnja Rusija spala...hahaha. Putin: Ima li bilo ko od drzavnika da nas posjeti? Ured: Nazlost nema, svi su na strani Ukrijine i misle da smo mi agresori. Putin: Bas niko nema? Ured: Ima jedan seoski lola iz Laktasa, hoce kaze da vas odlikuje. Putin: Sta ces, bolje ista nego nista...daj Mileta za sto... Hahahahaha ka E svasta...<< sejdu, džafera i baketa, a i reiSSa, alaha mi!

Ert

SVIJET JE NAJBOLJI SUD

@

***

Midget Putler

Eto partizana iz sa juga, opozicija naoruzana...

Bosna i Hercegovina

Bosna i Hercegovina

Ovo neka ebancija

Pa jel ovo.moguce?! Ko na Čevljanovićima!

IVO

Sta radi ****un Schmidt? Zašto ne zabrani bavljenje politikom ovo seljscinu, kriminalcu i rušitelji države!

Ivo

Jadni zločinac Putin 😪 Spao na to da ga odlikuje sef sreza 😂

Takav isti ima i moja pudlica

Nek ti **** unučad polipsanu i Goricu prljavu *****u

Urucio

mu i gajbu jabuka iz vocnjaka sinchicha Igora i cerkice Gorice.

/ Najnovije