Dodik odgovorio Stanivukoviću: To što on tvrdi je zločin protiv čovjeka

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MiliKrad

A šta veli Milokrad "Prema Dodikovim riječima, tim neistinim tvrdnjama naneseno je ozbiljno zlo europskoj kompaniji koja to proizvodi i isporučuje.". Aman sad Dodiku smeta što se šteta nanosi kompaniji iz druge zemlje, kuda li je šu**k sve umiješao prste. Stanivukoviću ti nisi ni za vođenja obdaništa, a kamoli politiziranja...

Duduk

Dobili preko maline

NB

Kad neće da imenuju zločin prema drugom narodu kao što je i oresuđeno: genocid. Onda će se iživljavati i na vlastitom - četnik je to, podmukli!

Hehe

Hahaha, kako malinari iz pederacije prate situaciju!

@Bizon

Sramota umjesto da se ugledaju na firmu malinu novalića koji su sve legalno ispravno sa odgovarajućim papirimanabavilo koja pomaže pacijentima.

@NB

Da kao što radi Novalić,Sebija i ostali brižne osobe

Đus

Kako bi nama bilo lijepo da vas nema ni jedni ni drugi ni treci. Mnogo nas kostate a nikakve koristi od vas Tjerate se

/ Najnovije