Dodik odgovorio na Schmidtovu ponudu: "Ne zna Nijemac šta bi sa sobom"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OHR smith

Sve zakone nametnuti ovi lopovi neće jer im ne odgovara posebno dodiku i fasisti europejcu logorskom upravniku čoviću. Uvedite im EU sankcije i na crne liste.

Mislim, dakle postojim!

Cuj, izjava o lojalnosti? Keome? Izabrani politicari polazu zakletvu kad stupaju na duznost, tako da je ovo cista glupost

Kiki

E moj smith koja se ti budala i mlakonja.

Nametni izborna pravila

Hdz angažuje 20000 mrtvih ljudi kao i Snsd .Skenere i svu zaštitu nemoj njih pitat pitaj narod.Jedino tako idu na smetljište ili u zatvor.

Padaj silo i nepravdo...

Idealno bi bilo kad bi ovaj dvojac ili ovo dvoje uzeli sobu- i da ih više nikada ne vidimo. Skromne želje, ali eto!

***

***

Haha

Mile napiši mu : “Volim “bosnu” alahami

Mile

Je od vratan ali ovaj svabo se pokazao kao totalno nesposoban i smijesan.

Jeste vala ali mislim

Da koristite iste tablete

/ Najnovije