Dodik o susretu Komšić - Guterrez: Ovo će doprinijeti raspadu BiH

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Samo se ti mozes raspadti laktaski krmku

444

MALO MORGEN, A MOZDA NI TADA

Guest

Ko drugome jamu kopa na kraju sam u nju upadne

Habuhabuhabu

Nestabilne ličnosti ne treba uzimati u obzir. Danas 'piškiću', sutra 'kakiću'. Danas proceduru ću, sutra neću. Ovog više niko ne uzima za ozbiljno.

Nisam@Robot

Bosna i Hercegovina se raspada od devedesetih pa evo sve do sad, te se raspada te ce se raspastai ali to nekako nikako da se i desi. Bosna ti je ko Diamant jaka, cvrsta, nedjeljiva,vrijedna i pritom jos i Blista.

Xaxaxaxx

Jasta ce

BiH

Nema stabilnije od B i H moze pricat ko sta hoce...ali cinjenica je da mi 30 g nismo makli sa mjesta ...malo tko se moze sa takvom stabilnoscu pohvalit ...zato podrzimo nas trio fantasticos i dalje ...

Damianusdarcus

Može samo genocidna izdrkotina da se raspadne... što i hoće jednog dana!

Hm

Pa Gutereš mora da sluša kauboje! A oni su nam u BiH nametnuli i štite islamski fundamentalizam, koji su u svojoj zemlji prozvali terorističkom organizacijom!

. (.)

Cirkus

Jole

Kme kme kme

Baš tako

Pa Gutereš mora da sluša kauboje! A oni su nam u BiH nametnuli i štite islamski fundamentalizam, koji su u svojoj zemlji prozvali terorističkom organizacijom! ka Hm

333

TO TI MISLIS, I NAD POPOM IMA POP...

Da

Pa raspadnuta je još devedesetih! Od tada ne postoji! Ovo je sprdačina i mazanje očiju narodu!

Istina

Raspao si se ti Milokrade i mozgovno i fizički po svim pitanjima.

/ Najnovije