Dodik o sastanku u Sarajevu: Mogu misliti šta bi pričali da me nije bilo

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

086

Bolje da nisi ni dolazio , pravi si divljak i primitivac

Koel

Dobro je rekao rahmetli tihic kad ga je novinar pitao za neku dosikovu izjavu kaze covjek pusti dodika on svasta prica ima ustav ima zakon

071

Ništa. Vi ste svi sluge, vi ništa bitno ne govorite i ne radite, nego samo ono što vam se kaže i naredi. Nikada veće šonje nisu vršljale po ovoj zemlji u njenoj istoriji. Najsmješnije je što, kao i svaki seljober čiji je horizont dva metra ispred očiju, glumite gazde a svi i znamo i vidimo da ste obični, trećerazredni, provincijski poslušnici. Bljak.

/ Najnovije