Dodik o odluci Europskog parlamenta: 'Danas mi je suđeno, niko me ništa nije upitao...'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

YY

Danas ti Milorade nije suđeno ali će i to doći na red. Sad da nisi ništa rekao, jesi rekao si i previše. Evo neki si dan prijetio : " Nek se usude da mi uvedu sankcije dobro će me zapamtiti ovi beskičmenjaci iz EU ".

Mostar

Pa eto fašistički hdz nije bio za sankcije. Nemoj da pjeniš

Marsal

Deratizirajte entitet rš i glavnog baju štakora.

BiH

Konacno oborise djikana!

.

TREHNU SMRAD KO VRECA GOVANA!

.

Slabo

Naravno da treba krkanu uvesti sto jače sankcije,a šta je sa rs,covicem i izdajicom izetbegovicem.

Klepi svojim krmecim usima! Jos malo pa ce razguliti!!

.

Habuhabuhabu

Drogu i kladionice iz BiH protjerati u Herceg-Bosnu koja živi u Hrvatskoj.

Dzaba mu pare kad ce do kraja zivita morati uciti ruski! Ko vamilija Milosevic! I dan danas kubure s ruskim!

.

Han

I ti sudiš i nista ne pitaš 3,5 miliona stanovnika. Mislio si da sila,bezobrazluk i kabadahijsko ponašanje prolazi i kod EU pa da će tebe ljudi iz Brisela slušati sta ima u Laktašima. Zašto se sam nekad ne zapitas koliko si zla a koliko dobra donio ovim narodima.

Blue

Jadan, evo suze niz ledja cure....i nastavi lagati svoje birace, povuci ih u jos veci mrak svojim obmanama.

PETOKOLONASKA POSLA

Naravno da treba krkanu uvesti sto jače sankcije,a šta je sa rs,covicem i izdajicom izetbegovicem. ka Slabo NE MOGU PETOKOLONASI , KOMUNJARE I NAPOLITANKE,DA NE "IZJEDNACE KRIVNJU " I DODAJU I GOSP.iZETBEGOVICA ?!Ovdje se radi o DODIKU!!!

Miki pričali su oni god dana Al ti po svom mislio raditi e sutr

Pričali su oni god dana Dodo mislio samo će pričati uvijek e sutra će doći tebi na razgovor ti samo možeš vučku na razgovor ići jer nećeš moći nigdje više i tvoji sa radnici hahaha ha prde u fenjer kaktašenko na kraju sutra odvoj vojsku iti njima sankcije uvedi nedaj him bijelog luka i opanaka hahaha fuj krajjjj nema Bosne a Neretva huči ima Bosne pocrkajte

Kija

SILA BOGU NIJE MILA.... MNOGO MNOGO JE ZLA NANIJETO BOSNI KAD TAD ISTINA I PRAVDA CE NACI SVOJ PUT.....ZLO RADITI A DOBRU SE NADATI NE MOŽE BITI MNOGO JE SUZA I KRVI PROLIVENO MNOGO PATNJE JADA I ČEMERA GORKOG.....MORA SE TO VRATITI KAD TAD

Hahaha

Idiote

Kretenizam

Što li mu je sudjenono i što li ga niko ništa nije upitao?! Koliko samo drzak i bezobrazan a uz to i nevidjeno glup komemtar! Odraz mentalnog stanja!

/ Najnovije