Dodik nastavlja vrijeđati: Kome smeta, neka ne gleda televiziju 9. januara

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Mile Drombuljo, gotov si hehehe - jos Goricine ohrndani zovegu da zalozis Vulinu Smigolu

Name

Mi, mi, mi, nase, nase nas, nas.....koji banditu Mi i koje vase?? Dzaba ti je da se sluzis mnozinom, svi znaju da je nemas. TI se sluzis silom i strahom, i stradaces od istog.

JA2

Ma neka ga slave genocidaši. Baš me briga. Bili i ostali genocidaši, ne treba im vjerovati ni kad darove donose. A Dodik ima druge motive, prikrivanje svojih inkriminisanih radnji :) I prestanite kupovati proizvode iz RSa, oni su velika republika i mogu sami bez nas.

Lemi

Pomaže Bog junaci i srećan vam Dan Republike Srpske!

Azazel

Pomaže Bog junaci i srećan vam Dan Republike Srpske! ka Lemi pojedi rinuka

D aut

Neka bar jedan stručnjak od zakona navede deo ustava koji Dodik krši.BiH nema zakon o praznicima, a ustavni sud BiH ne postoji. Postoji ustavni sud vođe Bošnjaka, tj Bakirov ustavni sud i sve što se odnosi na Srbe je neustavno. Nigde u svetu ne postoji zabrana nekom narodu da slavi svoje praznike. Bošnjaci bi svim narodima u BiH da nameću svoje i da određuju kako će Srbi i Hrvati živeti. To ne može. Da ceo svet bude uz vas, ova dva naroda neće dozvoliti da im životima upravlja narod koji ne zna ni ko je ni šta je.

/ Najnovije