Dodik: Nema ništa od 500 hiljada ruskih vakcina za Federaciju

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr Nole

Sta ce FRBiH jos 500 000 vakcina? Pa zar Dzaferovic nije lupio da BiH ne zaostaje za zemljama u okruzenju kad je vakcinacija u pitanju?

miki

Pa da li vam je mile kriv zato što bisa nije ništa odgovorila na ponudu ambasadoru BiH u Rusiji još u Januaru? I cena je bila bez Komšićeve, Čedine i Baketove provizije ;)

ZEUS

Neukus ovakvih rijeci? Je li i pisac ovih rijeci izgubio pamet kao i onaj djuturum sto javno govori da smo rame uz rame sa zemljama u regionu po pitanju vakcinisanja? Ako je istina to sto Dodik kaze jel on nesto kriv? On ide po pomoc i svoje misljenje u Srbiju, ovi tupsoni iz Federacije u Pakistan (Dzafer...), Oman, Katar, Saudiju i ko zna gdje (Turkovic), pa sta dobise i ko im sta donese?

dP

Koji glup text, za nevjerovati. Zar Dodik treba da potpiše nabavku vkacina za federaciju ? Ne vrijeđajte nam inteligenciju polupismeni jadu od novinara.

!!!!

Kakva samarcina nasim vlastima... ali zasluzena samarcina..neka okrenu i drugi obraz..zasluzili su.

LEONE

Koji glup text, za nevjerovati. Zar Dodik treba da potpiše nabavku vkacina za federaciju ? Ne vrijeđajte nam inteligenciju polupismeni jadu od novinara. ka dP Ma da sto je jad od novinara, citiram: ovaa nasaa zemlja sto ga placa, ono pateticno ko iz narodnih pjesama: sto se bijelii u gori zelenoj. Oni su rezimska primitivna stanica a ja gora budala sto ih posjecujem. Za vas ostale ne znam.

AB

Dodik se ponasa po ustaljenom planu i programu i to nije nista novo. Ono sto je novo jeste da cetvorka nastvalja da rusi vladu Federacije i postavlja se pitanje tko ih placa pa su zakupili vecinu portala u BiH !

Ljuta Krajina sila nebeska

Pa da li vam je mile kriv zato što bisa nije ništa odgovorila na ponudu ambasadoru BiH u Rusiji još u Januaru? I cena je bila bez Komšićeve, Čedine i Baketove provizije ;) ka miki Treba li su ga sa aerodroma vratiti! Nikako mu dopustiti da udje u zemlju. Počeli ste djecu slati po evropskoj uniji za bolju budućnost. Sto ih ne šaljete u Rusiju?

Da

Šta je naridu bitno šta je rekao Dodik, ili Vučić!? Činjenica je da se građani iz Republike Srpske vakcinišu, a u Federaciji, ne. Srbija i Rusija su pomogli RS. Zašto Federaciji ne pomogne Amerika, na čiju politiku se Bošnjački političari pozivaju, i slušaju! Sad se vidi na koga se može računati, kad treba pomoć!

/ Najnovije