Dodik: Nekada sam imao American card, sada nemam ništa

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

opex

jos malo neces vise nista imati nece ti ni trebati tamo gdje ces ici

Crvene se usi izgleda :D:D

..

Name

Mi se nadamo da je ovo samo pocetak. Ima vas mnogo i ukrali ste mnogo.

Guest

Imali smo tebe a uskoro nećemo

071

Nisi ti inače imao ništa dok se nisi nakrao, kao i svi tvoji partneri i jarani koji su zajedno s tobom izmilili iz zemunica, poput Bakira, Sebije i Čovića. I evo, decenijama liječite komplekse i nikako da ih izliječite. Sve ste oko sebe devastirali, a vi još gluplji, ružniji i nesimpatičniji nego što ste bili. Do sada bi čovjek sa dva grama mozga skontao u čemu je problem. Ali tu ste tanki. Samo su vam obijest i huja jaki. A zna se kako takvi završe. Žali bože trideset godina naših života (i smrti) sa takvim poremećenim i jadnim ličnostima sa bezbroj dijagnoza.

Bosanac

Imas Traktor trebat ce ti

Guest

Želim da se tebi i tvojoj porodici vrati sve ono loše i zlo što si radio i pričao o drugima.Pravda postoji bez obzira što zna biti spora.

Hahaha dohaka ti Cormack! E sad si skonto da si majmun!

.

HahahahHahahahHahahahHahahahHahahHahahahaHahaHahahahhahHahaHahahahhahh

.

Veoma brzo ces biti niko i nista!Djes na BOSNU udarati majmune!

..

Azazel

Mjauuuu

/ Najnovije