Dodik nastavio "pjeniti" zbog O'Briena: 'Pored ovih, Ramo Isak djeluje kao diplomatski gigant'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Džaba

Muslimani su jednostavno navikli da budu sluge , da nemaju svoje mišljenje i da čekaju da im neko drugi kaže šta će raditi , pa i po cijenu ogromnih žrtava ,što smo i vidjeli u prošom ratu...

Ljiljan:POTURCENI SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

Danas sebe nazivaju BOSNjAK

.......................

Muslimani su jednostavno navikli da budu sluge , da nemaju svoje mišljenje i da čekaju da im neko drugi kaže šta će raditi , pa i po cijenu ogromnih žrtava ,što smo i vidjeli u prošom ratu... ka Džaba Jes, Jes... Ko pravoslavci, 500 godina turski kmetovi (sluge) pa austrijske sluge pa ruske sluge... Jedino što su ono malo u Titovoj jugoslaviji bili slobodni. Ali nisu na to navikli, pa potrčaše da ga opet Rusima *****ju. Bijednici.

Srbin

Jes, Jes... Ko pravoslavci, 500 godina turski kmetovi (sluge) pa austrijske sluge pa ruske sluge... Jedino što su ono malo u Titovoj jugoslaviji bili slobodni. Ali nisu na to navikli, pa potrčaše da ga opet Rusima *****ju. Bijednici. ka ....................... Se protiv Turcina BORIO a p o tu rica G U Z ICU PODMETNUO

1234

Политика босанских муслимана да се једноставно описати: Нема те окупационе силе у Босни којој БХ-муслимани нису понудили своје услуге тражећи заузврат само једно - да и даље буду господари судбине њихових кметова. И нема окупационе силе која је одбила такву понуду и онемомогућила БХ-муслиманима да и даље својатају Босну као своју. Истина окупатори су их пуштали и да тону у глибу оријенталног хедонизма и мистике ислама. Данас су зато БХ-муслимани потпуно распар са околином.

Pozdrav iz BL

Kako ova redakcija RS-a nisko drzi sopstveni narod sa ovakvim malignim tekstovima. Cuj Dodik pjeni! Dodik se i danas probudio u 49% BiH, a vi u zajednici mladomuslimanskih kantona tj 23% BiH. Vi izgleda jos niste skontali stav vam je Zivokovic uradio kada vas je poveo u gradjanski rat protiv druga dva naroda u BiH, i sta vam je uradio u Dejtonu. Nevjerovatno!

Nosikiriki

Mile ne sekiraj se dok je bezmudaš schmidt visoki predstavnik za tebe i covica nema problema.Skinuli su gospođu Sabiju Izetbegovic,jer je ona bila najveći problem u BiH,a ti i čović ste as na desetku amerikancima.Trkeljate i bogatite se,a iza vas je hrvatska i srbija i psi laju,a vas dvojica jezdite sve bogatiji.

................

Se protiv Turcina BORIO a p o tu rica G U Z ICU PODMETNUO ka Srbin Vala se dobro borio... Dnevnik RTS, 19 maj 2019 (youtube). Srbi su 50% Turci. Hahahaaaaaaa

Bog i Bosna

Bošnjacu vazda bili. Krepajte vlaška *****ad

Bosna je SRPSKA

Bošnjacu vazda bili. Krepajte vlaška *****ad ka Bog i Bosna CRKNITE U MUKAMA PASJOTURSKA K O P I L AD I JE B AL I DJECU SVOJU NENORMALNU

Plačko

A šta će drugo?! Može samo da pjeni, laje i da se baca po podu. Dobar pokazatelj slabosti, nemoći i jada.

Blebetalo obično si

Политика босанских муслимана да се једноставно описати: Нема те окупационе силе у Босни којој БХ-муслимани нису понудили своје услуге тражећи заузврат само једно - да и даље буду господари судбине њихових кметова. И нема окупационе силе која је одбила такву понуду и онемомогућила БХ-муслиманима да и даље својатају Босну као своју. Истина окупатори су их пуштали и да тону у глибу оријенталног хедонизма и мистике ислама. Данас су зато БХ-муслимани потпуно распар са околином. ka 1234 U sve to nam govoriš ispod Putinovog dupeta! Neprocjenjivo.

HUKA

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije