Dodik ponovo prijeti visokom predstavniku "Danas mu je istekao godišnji odmor"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Tebi je danas istekao svaki mandat uskoro ces biti uhapsen

Bosanac

Traktor pali mile laktasenko laje na civilizaciju

mile ukr/o ikonu

I sve je od tog počelo zlo i naopkao i rusima i PC-iju... A sad loše krenulo i za onog, onog... kako se zove majku mu... Eeeeee Željko Cvijanović... I on voli se obući k`o Božo Vrećo meščini :D

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Čovjek gleda onu nakaradu NSRS i ove debile ***, pa onda na onoj *** trobojci vidi slova "PC" i skonta šta znače... "Psihijatrijski Centar"

Ss

Mogao bi ti Mile na duzi robijaski odmor a genocidom nastali entitet u raku.

Volim ovoga tikvana !!

Pa nije bilo od rata veceg borca za jedinstvenu BiH !!!!

Isteko mu godisnji odmor,poceo raditi

.

Guest

Hahahaha!!!!!!!

Međede

Ti svoj godišnji nećeš ni iskoristiti! Prije putuješ..hahahaha

TNT

"Najbolji sinovi Republike Srpske nisu izginuli da bi neizabrani Nijemac Christian Schmidt krčmio ono za šta su dali najvrednije", rekao je Dodik... E pa Nisu ni Najbolji sinovi Bosne i Hercegovine izginuli da bi Cetnik Milorad Dodik krčmio ono za šta su dali najvrednije" ... Dodik: Imovina RS je imovina RS i tu ne pomažu ni bonska ovlaštenja... Schmidt neka kupi kartu za Njemačku u jednom pravcu!... Vidjet ce mo uskoro ko ce kakve karte kupovat , hocel li to biti karta za Berlin ili za Moskvu mozda, jer te ni Vucic vise ne moze trpjeti, sa Ruskom zastavom na reveru samo si jos tamo i dobro dosao. Znam da ti ovih dana nije lako, sankcije za sankcijama stizu jedna za drugom i tako ce biti i u narednom vremenskom periodu, a evo vidimo od danas rade i Bonske ovlasti. Skoro da mi te je zao, ali nije Milorade , dosadio si i Bogu i narodu, unosis: nemir, strah i mrznju medju narode BiH. Dosta te je Vala vise.

Guest

Guest Ne zaboravi povesti sa sobom Radodajku plasticnu.

Mili

Hahaha, koji je ovaj dodo kreten. Kad mu se ne ide niz dlaku eto on tad postuje Dejtonski sporazum i Ustav BIH a on najveci razbijac svega toga. Pa Boze mili da li ce narod opet da izabere ove njuške koje gledamo vec 30 godina skoro sve su poharacili nista odradili i sad predizborna godina oni samo laju laju a narod ce izgleda opet biti ne ovca nego BEJAAAA za sisanje.

Biden

Tebi je život istekao krmak

Koke

Ovaj međed priziva pogrom nad bosanskim svetosavcima. Nadam se da ce pravoslavna struja nadvladati i onemogućiti svetosavske teroriste da isprovociraju pogrom nad zaludjenim narodom.

/ Najnovije